v2.3.10 - supla-server - prośba o testy

Patryk
Posty: 714
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

pt sie 02, 2019 9:27 pm

Dzięki.
Niepotrzebnie się pośpieszyłem.
Patryk
Posty: 714
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

sob sie 03, 2019 10:55 am

Możliwe, że to normalne, ale informuję - w ramach testów.
Próbowałem usunąć konto " beta " znajdujące się pod linkiem:
 
https://beta-cloud.supla.org

I nie można, gdyż nie przychodzi na końcu e-mail potwierdzający usunięcie konta.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7982
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sie 03, 2019 11:07 am

Powinien przyjść
Patryk
Posty: 714
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

sob sie 03, 2019 11:14 am

Próbowałem już kilka razy wczoraj i dziś.
I nic.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7982
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sie 03, 2019 11:40 am

Ty masz konto na op, a na op i wp różnie maile dochodzą :/ Załóż jakieś z adresem na np gmailu i sprawdź. Oczywiście na becie.
Patryk
Posty: 714
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

sob sie 03, 2019 11:48 am

Wyślę, zaraz na priv-a, adres e-mail, na którym mam konto beta.
Jest on inny niż ten na którym mam konto główne.
Może @pzygmunt ewentualnie to zweryfikować.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7982
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sie 03, 2019 11:58 am

Za wiele nie mogę zweryfikować. Wyślę zapytanie do dostawcy hostingu ale dopiero wieczorem. Potrzebuje info na jaki email i dokładnie o której miał wyjść mail.
Patryk
Posty: 714
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm

sob sie 03, 2019 9:53 pm

Udało się.
Nie wiem co było przyczyną, ale o 23:17 "przyszedł" e-mail z linkiem do usunięcia konta z linku:
https://beta-cloud.supla.org
Moje konto miało "końcówkę" @onet.pl
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7982
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sie 03, 2019 9:56 pm

Nic w temacie nie robiłem. Jak już wspominałem serwery onetu i wp mają czasami lagi
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 913
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

ndz sie 04, 2019 9:45 am

Cloud 2.3.11 i SLW-01. Próba ustawienia np. losowego koloru skutkuje błędem Internal server error (Firefox 68.0.1 oraz Edge).

Przy okazji porządków przydałoby się usunąć ze strony https://cloud.supla.org/devices Windows Phone. Niestety ten system już umarł.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
ODPOWIEDZ