Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

andras
Posts: 228
Joined: Fri Dec 30, 2016 5:51 pm

Mon Aug 12, 2019 3:06 pm

Touch dotarł ale z ledami nie działa , muszę kupić inne żarówki i wtedy sprawdzę :(
User avatar
Lector
Posts: 434
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań
Contact:

Tue Aug 13, 2019 7:43 am

Z tego co widać wystraszy dołożyć kondensator - antyrozbłyśnik do LED z Castorama.
https://www.castorama.pl/kondensator-el ... 19894.html
Image
Image
woytas1
Posts: 31
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Tue Aug 13, 2019 8:56 pm

Czy ma ktoś konto na Ali?Nigdy nie kupowałem z Chin.Chętnie dołączyłbym do wspólnych zakupów.
Patryk
Posts: 266
Joined: Mon Jan 07, 2019 7:51 pm

Tue Aug 13, 2019 9:23 pm

woytas1 wrote:
Tue Aug 13, 2019 8:56 pm
Czy ma ktoś konto na Ali?Nigdy nie kupowałem z Chin.Chętnie dołączyłbym do wspólnych zakupów.
Wierz mi.
Zakupy są " dziecinnie proste"
Ściągnij sobie apke na telefon.
Zarejestruj się.
Podaj swój adres.
Sposób wysyłki staraj się wybierać jako:
"AliExpress Standard Shipping"
Wtedy przesyłka będzie u Ciebie w przeciągu dwóch, max trzech tygodni, dostarczona przez kuriera POCZTEX 48, oraz możesz cały czas śledzić gdzie obecnie się znajduję.
Nr przesyłki możesz wprowadzić do aplikacji "Envelo" i wtedy jak już będzie w Polsce, będziesz wiedział, kiedy zostanie dostarczona.
Sposób płatności wybieraj  - PaU.
I wtedy możesz wybrać sposób płatności BLIK-iem.
W/g mnie najbardziej bezpieczna forma płatności.
woytas1
Posts: 31
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Tue Aug 13, 2019 10:20 pm

Zamówione.Czekamy. :D
akir
Posts: 110
Joined: Wed Nov 07, 2018 7:17 pm

Thu Aug 15, 2019 6:29 am

andras wrote:
Mon Aug 12, 2019 3:06 pm
Touch dotarł ale z ledami nie działa , muszę kupić inne żarówki i wtedy sprawdzę :(
Działa z Ledami wpinasz między N a F kondensator w lampie
woytas1
Posts: 31
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Fri Aug 16, 2019 6:14 pm

Panowie odnośnie softu do tego przełącznika,trzeba robić backup oryginału żeby można było potem do niego wrócić?
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 288
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Fri Aug 16, 2019 6:48 pm

Jeśli jest gdzieś w sieci dostępny soft lub uzyskasz takowy od producenta, to nie trzeba.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
woytas1
Posts: 31
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm
Location: Krosno

Sat Aug 17, 2019 9:05 pm

Chodziło mi dokładniej o sytuację jak w sonoffie basicu .Tam nie można wgrać softu z innego urządzenia.Trzeba mieć oryginał.
Simono
Posts: 217
Joined: Mon Sep 17, 2018 5:26 pm

Mon Aug 19, 2019 4:41 pm

Koledzy czy potwierdzacie poprawne działanie z żarówkami LED z wpiętym kondensatorem? Zastanawiam się nad zamówieniem.
Post Reply