Alternatywne ikonki
-
Ryo
Czy ktoś udostępnia ikonę zraszacza do trawy? Szukam, szukam i nie mogę wyszukać.
-
szabel99
Ja mam takie, może komuś też się przydadzą.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Demolkaa
Ikona halogenu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
milion81
w załączniku cała moja kolekcja, może komuś się przyda 
-
Yepestis
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 3 times
Zastanawiam się czy można by wprowadzić możliwość wyboru ikon dodanych przez innych użytkowników. Pewnie zdążę się że wiele osób dodaje te same ikony, zaoszczędziło by to miejsca. A serwerze. Powstało by w ten sposób repozytorium ikon użytkowników. Przy dodawaniu był by wybór czy ikona ma być prywatna czy publiczna.
-
Arek.kandula
Popieram twój pomysł.taka baza ikonek supli
-
Demolkaa
Ikony halogen sufitowy
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Prawnie nie jest to takie proste do przeskoczeniaYepestis wrote: Thu Aug 29, 2019 5:47 pm Zastanawiam się czy można by wprowadzić możliwość wyboru ikon dodanych przez innych użytkowników. Pewnie zdążę się że wiele osób dodaje te same ikony, zaoszczędziło by to miejsca. A serwerze. Powstało by w ten sposób repozytorium ikon użytkowników. Przy dodawaniu był by wybór czy ikona ma być prywatna czy publiczna.
SUPLA.... Nareszcie w domu.