Wejścia
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
W v2.4 dodamy jeszcze obsługę wejść. Tak aby można było przyciskiem ściennym przez używania linków bezpośrednich uruchomić np. scenę, otworzyć bramę czy zasłonić wszystkie rolety z grupy.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
michael
Super 
Taki Scene Launcher kiedyś mi się przyśnił i nawet zacząłem coś składać, ale projekt chwilowo zawieszony - i może dobrze jak ma pojawić się coś innego
Taki Scene Launcher kiedyś mi się przyśnił i nawet zacząłem coś składać, ale projekt chwilowo zawieszony - i może dobrze jak ma pojawić się coś innego
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Postaramy się uwzględnić dodatkowe funkcje dla krótkiego naciśnięcia, długiego i bardzo długiego.
Jak macie jeszcze jakieś pomysły jak mógłby działać przycisk to napiszcie tutaj.
Jak macie jeszcze jakieś pomysły jak mógłby działać przycisk to napiszcie tutaj.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
cino111
To może jeszcze jedno/dwa/trzy wciśnięcia np. w ciągu 5s
-
Arek.kandula
Fajnie było by gdyby był dostępny wykres na którym było by widać o której godzinie np.otwarta była brama wjazdowa lub od garażu
-
Gang
Też kiedyś zglaszalem, że fajnie by mieć historię sensorów (kontraktorów)Arek.kandula wrote: Fri Aug 30, 2019 12:52 pm Fajnie było by gdyby był dostępny wykres na którym było by widać o której godzinie np.otwarta była brama wjazdowa lub od garażu
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli