Hej
Pytanie dla ludzi, którzy się na tym znają.
Chciałbym mieć możliwość sterowania suplą z AppleWatcha jak również, co ma jeszcze więcej sensu, z Apple CarPlay.
Apki na Apple wajcha w sklepie nie ma ale może ktoś już coś myślał w temacie?
Apple CarPlay i sterowanie dzięki siri to chyba już szczyt marzeń - nic bardziej intuicyjnego nie jestem w stanie sobie wyobrazić - czy komuś udało się zmusić siri do współpracy z suplą?
Supla w Apple Watch i CarPlay + siri
-
lukpio3
Witam,
Od ostatniego posta minął już ponad rok dlatego chciałem zapytać czy coś w kwestii supli i carplay'a się zmieniło?
Od ostatniego posta minął już ponad rok dlatego chciałem zapytać czy coś w kwestii supli i carplay'a się zmieniło?
-
maffiu
Jedyne co możesz użyć linków bezpośrednich i skrótów Sirilukpio3 wrote: Sun Sep 22, 2019 11:43 am Witam,
-
rafaelcxk
Ok, siri i skróty działają ale w carplay są zablokowane. Chyba że ma ktoś jakiś pomysł?
-
shimano73
- Been thanked: 1 time
Czy jest możliwe ustawianie coś w rodzodzaju priorytetów szukania przez Siri . Zdarza sie dość często ze za pierwszym razem otworzy bramę ( go Gate ) a gdy chce zamknąć przeszukuje internet i ostatnio zadzwoniła do knajpy w Czechach o nazwie Gate 
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024
Wezmę udział w Supla Offline Party 2024