Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N

tomek98
Posty: 70
Rejestracja: pn maja 20, 2019 3:35 pm

ndz wrz 08, 2019 3:56 pm

Ogarnął ktoś Toucha na 2 przyciski ?
Pozdrawiam,
Tomek
mareks6
Posty: 127
Rejestracja: sob sty 13, 2018 4:39 pm
Lokalizacja: Opole

wt wrz 17, 2019 9:51 am

coś ruszyło z tematem 2 i 3 kanałowego przełącznika?
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

czw wrz 19, 2019 9:11 pm

Kupiłem takie
z20190918_191806.jpg
z20190918_191806.jpg (359.49 KiB) Przejrzano 833 razy
z20190918_191848.jpg
z20190918_191848.jpg (570.29 KiB) Przejrzano 833 razy
Najbardziej zaskoczyła mnie rewelacyjna reakcja na dotyk. Wystarczy dosłownie musnąć by się przełączył.
Sonoffy mogą się schować.
maly_13
Posty: 58
Rejestracja: pt paź 28, 2016 3:55 am
Lokalizacja: Wlkp.

sob wrz 21, 2019 8:04 am

też dostałem jaki soft na 2 kanały ?
w użyciu: supla, nettemp...
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1954
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob wrz 21, 2019 8:40 am

Nowe modele nowe problemy :(
Sytuacja trochę się komplikuje, gdyż dotyki są na układzie HD6001 :( na szynie i2c.
Pozdrawiam
Wojtek
tomek98
Posty: 70
Rejestracja: pn maja 20, 2019 3:35 pm

śr wrz 25, 2019 2:27 pm

wojtas567 pisze:
sob wrz 21, 2019 8:40 am
Nowe modele nowe problemy :(
Sytuacja trochę się komplikuje, gdyż dotyki są na układzie HD6001 :( na szynie i2c.
Da się to ogarnąć czy będą problemy chociazby ze statusem diody led ?
Pozdrawiam,
Tomek
tomek98
Posty: 70
Rejestracja: pn maja 20, 2019 3:35 pm

czw wrz 26, 2019 9:15 am

Czy ktoś ma takie cudo któe nie syczy lub znalazł na to sposób ?? :D
Pozdrawiam,
Tomek
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

czw wrz 26, 2019 9:21 am

tomek98 pisze:
czw wrz 26, 2019 9:15 am
Czy ktoś ma takie cudo któe nie syczy lub znalazł na to sposób ?? :D
Ja mam, a przynajmniej nie słyszę syczenia.
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

czw wrz 26, 2019 11:41 am

wojtas567 pisze:
sob wrz 21, 2019 8:40 am
Nowe modele nowe problemy :(
Sytuacja trochę się komplikuje, gdyż dotyki są na układzie HD6001 :( na szynie i2c.
Wgrałem do takiego z jednym przyciskiem na HD6001 multiboarda i działa. RF też.
20190926_133203.jpg
20190926_133203.jpg (1.57 MiB) Przejrzano 586 razy
mareks6
Posty: 127
Rejestracja: sob sty 13, 2018 4:39 pm
Lokalizacja: Opole

czw wrz 26, 2019 3:06 pm

Kolego, możesz coś więcej na ten temat napisać? Jaka wersja multiboard, skąd ją pobrałeś (bo jest pełno różnych wersji i w różnych źródłach) i jak programowałeś piloty RF - przed czy idzie również po zmianie oprogramowania?

Może możesz wkleić tu linka do źródła działającego multiboard?
ODPOWIEDZ