Sonoff DUAL

bromber23
Posty: 4
Rejestracja: śr gru 14, 2016 10:22 am

śr gru 14, 2016 10:29 am

Witam

Poszukuje kompilacji do Sonoff DUAL
Ostatnio zmieniony śr gru 14, 2016 10:34 am przez bromber23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

śr gru 14, 2016 10:33 am

Witaj,
już kiedyś o to pytałem i z tego co wiem trwają nad tym prace :)

viewtopic.php?f=11&t=145&p=4654&hilit=sonoff+dual#p4654
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
bromber23
Posty: 4
Rejestracja: śr gru 14, 2016 10:22 am

śr gru 14, 2016 10:53 am

OK Dziękuje za odpowiedź w takim razie czekamy :)
rrk
Posty: 23
Rejestracja: czw gru 15, 2016 9:38 am

pt gru 16, 2016 7:19 am

Witam,

czy już coś temat się ruszył z tym dualem ?

w temacie: "SUPLA dla ITEAD SONOFF"
była informacja jak poniżej:
pzygmunt pisze:
michael pisze:Ostatnio nabyłem Sonoff'a Dual i nie zwróciłem uwagi, że nie ma dla niego jeszcze firmware Supla. Czy jest jest szansa na opracowanie go? :)
Z góry dzięki
Będzie na dniach
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7971
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt gru 16, 2016 7:48 am

Dziś będzie
bromber23
Posty: 4
Rejestracja: śr gru 14, 2016 10:22 am

pt gru 16, 2016 8:00 am

Ooo dobra wiadomość!
A da radę wcisnąć w ten soft ustawienie sekundowe. Tak żeby przekaźnik załączał się na określony czas.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pt gru 16, 2016 12:06 pm

pzygmunt pisze:Dziś będzie
No to już wiem co dzisiaj wieczorem będę robił :)
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7971
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt gru 16, 2016 1:57 pm

Niestety. Dopiero jutro. Muszę dzisiaj zając się priorytetowo czymś innym.
Awatar użytkownika
maffiu
Posty: 500
Rejestracja: śr lis 30, 2016 9:30 pm
Lokalizacja: Kraków/Skawina

pt gru 16, 2016 7:40 pm

pytanko do tych co już nabyli jest tam możliwość podłączenia w jakiś sposób przełącznika/włącznika ?
rrk
Posty: 23
Rejestracja: czw gru 15, 2016 9:38 am

pt gru 16, 2016 8:22 pm

Tak idzie są piny wypuszczone na płytce na dwa włączniki dzwonkowe lub dotykowe jutro wstawie zdjęcie
ODPOWIEDZ