Ja oczywiście udostępnię jak otrzymam z Chin wykonane płytki. Przed udostępnieniem wolałbym sprawdzić, czy wszystko jest okandras wrote: Fri Nov 01, 2019 7:55 am Możecie udostępnić gerbery tych płytek do obudów Hammond ?
makrz gdzie w Chinach zamawiasz ?
Mały, bezprzewodowy czujnik temperatury na radiu
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
makrz
Tak jak Robert zamawiam w JLCPCB a płytki robię w Sprint Layout - najprostszy program do pcb.andras wrote: Fri Nov 01, 2019 7:55 am Możecie udostępnić gerbery tych płytek do obudów Hammond ?
makrz gdzie w Chinach zamawiasz ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
makrz
Robert jak będziesz baterię montować w tym hammondzie?Robert Błaszczak wrote: Thu Oct 31, 2019 4:44 pm Odnośnie obudów Hammond 1551V3:
PCB.png
1551V3GY.png
Rozmiar obudowy 60 x 60 x 20 mm.
-
Robert Błaszczak
W prostokątnym wycięciu w PCB widocznym na wcześniejszym obrazku "3D". Na odwrocie płytki mam miedziane pady, do których dolutuję miedziane blaszki zagięte pod kontem 90°.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
makrz
Bateria w koszyku KEYS1017 mieści się idealnie tylko nóżki trzeba obciąć i kabelki dolutować.Robert Błaszczak wrote: Fri Nov 01, 2019 2:07 pmW prostokątnym wycięciu w PCB widocznym na wcześniejszym obrazku "3D". Na odwrocie płytki mam miedziane pady, do których dolutuję miedziane blaszki zagięte pod kontem 90°.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Robert Błaszczak
COMF BH-1/2AA-2A (a myślałem, że zastosuję te koszyczki) się niestety nie mieści. Nie domyka się obudowa.
Innym rozwiązaniem jest zastosowanie baterii 14250 z przewodami. Tyle że są droższe.
Innym rozwiązaniem jest zastosowanie baterii 14250 z przewodami. Tyle że są droższe.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
makrz
Bramka i pierwszy nadajnik zrobione
I jeszcze prezenty od @o_rany
Dzięki Marcin!
Last edited by makrz on Thu Nov 07, 2019 2:36 pm, edited 2 times in total.
-
Robert Błaszczak
Super
, gratuluję.
Widzę, że zastosowałeś moduł radiowy w wersji H (większa moc). Daj znać jak to się sprawuje i jak sobie radzi antena na płytce drukowanej.
Widzę, że zastosowałeś moduł radiowy w wersji H (większa moc). Daj znać jak to się sprawuje i jak sobie radzi antena na płytce drukowanej.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak