Znalazłem na forum, że jeżeli harmonogram się nie wykona to następują 3 próby ponownego wykonania. Czy to jest nadal aktualne?
Jeżeli tak to po jakim czasie następują te próby? Czy próba ponownego wykonania następuje po nawiązaniu połączenia przez urządzenie z cloudem?
Harmonogram powtórz gdy nie wykonany
Z tego co ja pamiętam to dotyczy to kanału z funkcją bramy, furtki. Czujnik otwarcia musi być przypisany. Kojarzę, że czas pomiędzy próbami to 1,5 min, chyba nic się nie zmieniło.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Chyba nie jest tak źlelesny8 wrote: Sat Nov 02, 2019 5:47 pm Z tego co ja pamiętam to dotyczy to kanału z funkcją bramy, furtki. Czujnik otwarcia musi być przypisany. Kojarzę, że czas pomiędzy próbami to 1,5 min, chyba nic się nie zmieniło.
https://gui-generic-builder.supla.io/
Zerknij na to.
Wychodzi na to, że dla kanałów z tą funkcją to po 30 sekundach jest kolejna próba i tylko są dwie. Chyba, że źle to interpretuje. Ciężko czyta się kod na telefonie
Przemek musi potwierdzić albo zaprzeczyć
Wychodzi na to, że dla kanałów z tą funkcją to po 30 sekundach jest kolejna próba i tylko są dwie. Chyba, że źle to interpretuje. Ciężko czyta się kod na telefonie
Przemek musi potwierdzić albo zaprzeczyć
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
QLQ
Na pewno działa. Jak harmonogram zgasi np światło a Ty zapalisz je ponownie w ciągu chyba 30 sek czy minuty to zgasł je ponownie. Sprawdzone.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....