- "otwórz żaluzje"
- "zamknij żaluzje".
Polecenia obsługują 12 rolet jednocześnie.
Mnie to osobiście na początek w zupełności wystarcza
Mówisz do telefonu, czy do głośnika? Bo asystent w telefonie oczywiście zrozumie Cię po polsku, ale mówiąc to samo po naszemu do głośnika dostaniesz odpowiedź, że Cię nie rozumie lub nie może Ci pomóc z tym w tej chwili. Po angielsku hula.bulek68 wrote: Wed Oct 30, 2019 3:45 pm Mój asystent GH bez problemu wykonuje polecenia:
- "otwórz żaluzje"
- "zamknij żaluzje".
Mnie to osobiście na początek w zupełności wystarcza![]()
Dokladnie takie pytanie bylo:bulek68 wrote: Wed Oct 30, 2019 3:45 pm Mój asystent GH bez problemu wykonuje polecenia:
- "otwórz żaluzje"
- "zamknij żaluzje".
Mnie to osobiście na początek w zupełności wystarcza![]()
Jak masz skonfigurowane języki ?kasta002 wrote: Fri Nov 08, 2019 6:42 pm U mnie głośnik gada po Polsku zapytam go o mój dzień to odpowiada po Polsku ile jest stopni na dworze czy są korki do pracy i jeśli mam jakieś przypomnienie to też je przeczyta. Działa również dodawanie zakupów do listy i oczywiście odtwarzanie muzyki że Spotify.
Przecież jest możliwość otwierania i zamykania i wiele więcej za pomocą asystenta google w telefonie i IFTTT.kasta002 wrote: Fri Nov 15, 2019 8:13 am Kiedy będzie możliwość otwierania/zamykania bramy za pomocą asystenta?