TYWE3L = ESP8266

Dzięki za instrukcję. Ma ktoś jeszcze oryginalny firmware od tego gniazdka? Udało mi się wgrać te dwa które podawane były na poprzednich stronach, ale gniazdko nie daje się sparować w żadnym z trybów, mimo że na routerze widzę że podłączyło się do wifi i nawet daje się pingowaćwojtas567 wrote: Tue Nov 12, 2019 5:46 pm Musisz wgrać trzy pliki pobierz paczkę dla gniazdka blitz... tam są wszystkie. Zastąp ten jeden plik dsg...
Proszę.madiklog wrote: Tue Nov 12, 2019 9:06 pmDzięki za instrukcję. Ma ktoś jeszcze oryginalny firmware od tego gniazdka? Udało mi się wgrać te dwa które podawane były na poprzednich stronach, ale gniazdko nie daje się sparować w żadnym z trybów, mimo że na routerze widzę że podłączyło się do wifi i nawet daje się pingowaćwojtas567 wrote: Tue Nov 12, 2019 5:46 pm Musisz wgrać trzy pliki pobierz paczkę dla gniazdka blitz... tam są wszystkie. Zastąp ten jeden plik dsg...
Musiałem zwinąć chwilowo swój zestaw testowy, ale porównując pliki, to chyba w załączniku znajdę soft dla Supli, a nie oryginalny firmware do SmartDGMmakrz wrote: Thu Nov 14, 2019 10:41 pmProszę.madiklog wrote: Tue Nov 12, 2019 9:06 pmDzięki za instrukcję. Ma ktoś jeszcze oryginalny firmware od tego gniazdka? Udało mi się wgrać te dwa które podawane były na poprzednich stronach, ale gniazdko nie daje się sparować w żadnym z trybów, mimo że na routerze widzę że podłączyło się do wifi i nawet daje się pingowaćwojtas567 wrote: Tue Nov 12, 2019 5:46 pm Musisz wgrać trzy pliki pobierz paczkę dla gniazdka blitz... tam są wszystkie. Zastąp ten jeden plik dsg...