Video domofon - Dzwonek
-
vitia
Próbował ktoś kiedyś wgrać jakieś inne oprogramowanie na to? Nie musi być supla, bo jak rozumiem tego jeszcze nie obsługuje. Mam już serdecznie dosyć chimerów - dzwoni sam z siebie, sam z siebie przechodzi w stan konfiguracji. Po ostatniej aktualizacji app jest problem ze sparowaniem tego z telefonem, obecnie nie da się już wogóle. Może coś alternatywnego? Sama idea urządzenia bardzo mi się podoba, jednak średnia ocena aplikacji w sklepie Play 2,2 świadczy o tym, że nie jestem jednostkowym przypadkiem. Może ktoś jednak walczył z tym skutecznie?
-
vitia
Wkleiłem zdjęcie, ale nie wiem dlaczego się nie wyświetla. Może tak będzie łatwiej:
https://pl.aliexpress.com/item/33030935 ... b201603_52
https://pl.aliexpress.com/item/33030935 ... b201603_52
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Na to nie wgrasz, ale Domofon dla Supli powstanie. Będzie można go wepchnąć do Raspberry z kamerką i mikrofonem. Możliwe, że powstanie też wersja do kupienia z półki jeśli ktoś nie będzie chciał majsterkować z własnym sprzętem i obudową. Będzie czerpał z doświadczeń projektu DOMOPHONE, który swojego czasu (7lat temu) był najlepszym produktem na runku. Sprzedawany był nawet we wszystkich iSpotach. Cierpliwości.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
rafal.jurusik
A polecilbys może jakiś domofon na teraz?pzygmunt wrote: Sat Nov 16, 2019 10:24 am Na to nie wgrasz, ale Domofon dla Supli powstanie. Będzie można go wepchnąć do Raspberry z kamerką i mikrofonem. Możliwe, że powstanie też wersja do kupienia z półki jeśli ktoś nie będzie chciał majsterkować z własnym sprzętem i obudową. Będzie czerpał z doświadczeń projektu DOMOPHONE, który swojego czasu (7lat temu) był najlepszym produktem na runku. Sprzedawany był nawet we wszystkich iSpotach. Cierpliwości.
Będę montować na wiosnę ale chciałbym coś swiezszego niż z przed 7 lat.