Czyli jest poprawnie podłączone do chmury.
Wejdź na cloud.supla.org (urządzenia) i przypisz mu jakąś funkcję.
Problem z dodaniem Sonoff S26E - gniazdko do SUPLA
-
zyletac
Widać urządzenie na supla cloud, ale jako rozłączone. Komunikat się zmienił na device is disabled. I zielona dioda miga w wolnym tempie.
-
zyletac
Jest działa. Włączyłem. Dziękuję bardzo za pomoc. Problem rozwiązany. Pozdrawiam.
-
TTomasz
pzygmunt
Ja również proszę o pomoc.
Musiałem zresetować swojego Sonoffa którego mam chyba z rok i za Chiny nie mogę go podłączyć spowrotem.
Zdaje mi się Że wszystko robię jak trzeba ale sonoff nie pojawia się w Clod'dzie
Przytrzymuje guzik. Dioda sZybko mruga czyli jest w trybie konfiguracji. Prze sieć sonoff w przeglądarce wypełniam wszystkie pola. Potem odłączam zasilanie na chwilę z Sonoff. Dioda zielona mogą teraz powoli. Ale sonoff niestety nie pojawia się w Clod'dzie
już chyba z 10 razy próbowałem 
Ja również proszę o pomoc.
Musiałem zresetować swojego Sonoffa którego mam chyba z rok i za Chiny nie mogę go podłączyć spowrotem.
Zdaje mi się Że wszystko robię jak trzeba ale sonoff nie pojawia się w Clod'dzie
Przytrzymuje guzik. Dioda sZybko mruga czyli jest w trybie konfiguracji. Prze sieć sonoff w przeglądarce wypełniam wszystkie pola. Potem odłączam zasilanie na chwilę z Sonoff. Dioda zielona mogą teraz powoli. Ale sonoff niestety nie pojawia się w Clod'dzie
-
TTomasz
To mój ekran
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
TTomasz
To mój sonoff
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.