Witam.
Mam pewien problem, otóż po wgraniu softu do d1 rozgłasza mi siec wifi. Po połączeniu wpisuję dane mojej sieci i hasło, zapisz. Otrzymuje komunikat> saving credentials trying to connect esp to network if it fails reconnect to ap to try again . I później już nic nie mogę zrobić. Od nowa czyszczenie i wgranie i to samo.
Po kolejnym zaprogramowaniu i podłączeniu diody, mam taką sytuację, dioda niebieska na d1 miga wolno a dioda awarii świeci cały czas.
Automatyczny reset - da się?
-
Patryk
Czyli modów nie połączył się z twoją siecią wifi.kindziol wrote: Tue Nov 26, 2019 11:54 am
Po kolejnym zaprogramowaniu i podłączeniu diody, mam taką sytuację, dioda niebieska na d1 miga wolno a dioda awarii świeci cały czas.
Błędnie Musiałeś wprowadzić nazwę sieci wifi (SSID) lub hasło.
-
kindziol
Zaprogramowałem drugi raz i teraz mam dioda niebieska na d1 miga raz na jakiś czas a dioda awarii nie świeci. Jak sprawdzić, że jest oki ?
pozdr.
pozdr.
-
Patryk
Czyli ok.kindziol wrote: Tue Nov 26, 2019 12:31 pm Zaprogramowałem drugi raz i teraz mam dioda niebieska na d1 miga raz na jakiś czas a dioda awarii nie świeci. Jak sprawdzić, że jest oki ?
pozdr.
Wyłącz wifi ( router) i poczekaj, w zależności który soft wgrałeś 5 lub 15 minut.
Po tym czasie powinien na 5 sekund, załączyć się przekaźnik.
-
Dawid84
Skonczyly mi sie pomysly. Wgralem jeszcze raz soft, poskladalem uklad od nowa, nawet przekaznik inny nadal nic
Pozdrawiam
Dawid
Dawid
-
kindziol
Witam.
Wróciłem z pracy i sprawdziłem. Wyłączyłem router i po chwili dioda awarii zaświeciła. Załączyłem router, sieć wstała i dioda zgasła.
Dzięki bardzo. Jutro złożę do końca układ i dam znać.
pozdrawiam
Wróciłem z pracy i sprawdziłem. Wyłączyłem router i po chwili dioda awarii zaświeciła. Załączyłem router, sieć wstała i dioda zgasła.
Dzięki bardzo. Jutro złożę do końca układ i dam znać.
pozdrawiam
-
elmaya
try thisDawid84 wrote: Tue Nov 26, 2019 8:00 pm Skonczyly mi sie pomysly. Wgralem jeszcze raz soft, poskladalem uklad od nowa, nawet przekaznik inny nadal nic
changed the relay output to D5, the rest is the same.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Dawid84
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Dawid
Dawid
-
Dawid84
Zaraz sprawdze jaki jest czas ustawiony do resetu 5 min czy 15 minelmaya wrote: Tue Nov 26, 2019 8:50 pmtry thisDawid84 wrote: Tue Nov 26, 2019 8:00 pm Skonczyly mi sie pomysly. Wgralem jeszcze raz soft, poskladalem uklad od nowa, nawet przekaznik inny nadal nic
changed the relay output to D5, the rest is the same.
reset_router_v3_active_LOW_relayD5_DOUT_16Mbit.rar
Pozdrawiam
Dawid
Dawid