tez dokładnie taką mam strukturę : router + AP.
I jeszcze jedna ciekawostka : po restarcie routera sprawdzam światła .... są ok . I wyglądało że wszystko wróćiło do normy ale : otwieram brame wjazdową , otworzyłą sie ale nie zmieniła statusu (cały czas [pokazywała ZAMKNIETA), próbowalem otworzyc bramę garażową , nie dało się. Próbowałem zamknąć tą bramę wjazdową co mi sie wcześniej otworzyła, nie dało się ..... klikam klikam ..... i po dwóch minutach nagle wszystko zaskoczyło i brama garazowa się zaczeła otwierać a brma wjazdowa zamykać.
Tak jakby serwer został zamulony na chwilkę a moje kliknięcia został skolejkowane .
Dziwna awaria ( zawieszenie ) routera ( AP )
-
wsosniak
- Been thanked: 1 time
to tez nie to bo u mnie dotyczyło to ROW-02, sonoffów z wgranym softem z www.supla.org , i z multiboardempzygmunt wrote: Wed Nov 27, 2019 6:07 pm Różne serwery podobny czas. Jakiego firmware-u używacie. Może tu leży problem ?
-
suplson
inCan_Easy i ESP8266 Primary GUI - Termostat
Mimo że wszędzie pokazuję zero , to termostat krychy88 działa prawidłowo . Załączył pompę CO
Mimo że wszędzie pokazuję zero , to termostat krychy88 działa prawidłowo . Załączył pompę CO
Last edited by suplson on Wed Nov 27, 2019 6:14 pm, edited 1 time in total.
-
Patryk
@pzygmunt jeżeli to pomoże to mogę podać dostęp do mojego konta.
Gdyż i tak jestem poza domem i nie potrafię ręcznie zresetować AP.
A że jest internet to "moduł" od @elmaya i tak mi routera ( głównego ) automatycznie nie zresetuje.
Gdyż i tak jestem poza domem i nie potrafię ręcznie zresetować AP.
A że jest internet to "moduł" od @elmaya i tak mi routera ( głównego ) automatycznie nie zresetuje.
-
TomekSkarabeusz
Mi pomógł restart routera. Nie wszystkie punkty nie działały. Np. zasłoniło wszystkie rolety na Zamelu a jedną nie. Po restarcie te niedziałające punkty długo świeciły na czerwono (niedostępny) i po chwili załapały.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Który serwer ?TomekSkarabeusz wrote: Wed Nov 27, 2019 6:08 pm Chyba jakiś błąd. Mi przy próbie uruchomienia jakiejkolwiek akcji wyskakuje:
BŁĄD
Błąd przy wykonaniu akcji w SUPLA Server.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Nie powinno mieć to wpływu. Szczególnie na taki objaw. Stare i nowe działają równolegle.
SUPLA.... Nareszcie w domu.