Cloud v2.3.9

Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1781
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt lis 22, 2019 5:53 pm

lesny8 pisze:
czw lis 21, 2019 6:59 pm
fracz pisze:
czw lis 21, 2019 6:33 pm
lesny8 pisze:
czw lis 21, 2019 1:01 pm
Co do ciśnienia prędkości wiatru, ilości opadów i wagi to brakuje jeszcze obsługi po stronie chmury.
Czy po tym mergu server juz udostępnia te dane? Jeśli tak to dorobię na dniach odczyty i wydamy dockery.
Tak
Super :)
Wydane (v2.3.17 cloud, v2.3.16 core)
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 970
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt lis 22, 2019 7:25 pm

Ekstra :D Dzięki
cisnienie.jpg
cisnienie.jpg (6.69 KiB) Przejrzano 461 razy
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1083
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

pt lis 22, 2019 10:10 pm

lesny8 pisze:
pt lis 22, 2019 7:25 pm
Ekstra :D Dzięki
cisnienie.jpg
A to wchodzi na serwery produkcyjne? Bo na svr5 jeszcze ni ma . Ale to dobra wiadomość jest :)
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 970
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt lis 22, 2019 10:17 pm

QLQ pisze:
pt lis 22, 2019 10:10 pm
lesny8 pisze:
pt lis 22, 2019 7:25 pm
Ekstra :D Dzięki
cisnienie.jpg
A to wchodzi na serwery produkcyjne? Bo na svr5 jeszcze ni ma . Ale to dobra wiadomość jest :)
Na razie są dockery. Niewiem jak się to odbywa. Pytałem wcześniej o to, ale chyba umknęło.
lesny8 pisze:
czw lis 21, 2019 10:47 pm
Przemku, tak z ciekawości, to jak aktualizujecie produkcyjne serwery? Jest jakiś harmonogram? Ręcznie czy jakiś automat?
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 302
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

pt lis 22, 2019 10:37 pm

Działa
Adnotacja 2019-11-22 233548.jpg
Adnotacja 2019-11-22 233548.jpg (66.64 KiB) Przejrzano 417 razy
tomekk87
Posty: 62
Rejestracja: pt sie 02, 2019 12:19 pm

sob lis 23, 2019 12:31 am

Po aktualizacji cloud do wersji 2.3.17 w aplikacji android nie generują się wykresy temp. i wilgotności. Ostatni wykres mam z przed aktualizacji. W cloud odczyty z czujnika są aktualne a wykres stoi w miejscu.
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 970
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

sob lis 23, 2019 12:53 am

U mnie są wykresy. Może zatrzymaj aplikację i sprawdź ponownie?
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
tomekk87
Posty: 62
Rejestracja: pt sie 02, 2019 12:19 pm

sob lis 23, 2019 1:02 am

Zatrzymywałem i nic to nie dało. Wykresy mam ale nieaktualne.
tomekk87
Posty: 62
Rejestracja: pt sie 02, 2019 12:19 pm

sob lis 23, 2019 1:06 am

Przepraszam za zamieszanie, ale wykresy ruszyły same. Wszystko działa.

Pozdrawiam
Simono
Posty: 325
Rejestracja: pn wrz 17, 2018 5:26 pm

wt gru 03, 2019 5:21 am

Koledzy widziałem aktualizację Dockera ale dzisiaj jak i ostatnio moja malina pokazuje mi, że wszystko jest aktualne. Chyba kolega @fracz musiałby by jakiś "pstryczek" poprawić.
ODPOWIEDZ