póki co cisza w temacie, ale spotkania z ludźmi z forum już dla mnie zrobiły się tradycją
Kombinujemy spotkanie w styczniu jak co roku, czy czekamy na cieplejsze dni?
A może spotkamy się tym razem dwa razy?
Ja jestem za. Ostatnio było 19.01. Póki co @Ernest milczy, a zaraz będzie połowa grudnia. Możemy się spotkać nawet dwa razy. Byle jakiś termin odpowiedni...michael wrote: Mon Dec 09, 2019 7:13 am Hej,
póki co cisza w temacie, ale spotkania z ludźmi z forum już dla mnie zrobiły się tradycją![]()
A może spotkamy się tym razem dwa razy?![]()
To może niech pytanie czy u Was czy wyjazdowe też znajdzie się w ankiecie, poza pytaniem o terminem.Ernest wrote: Mon Dec 09, 2019 9:32 am Hej,
Aby podtrzymać tradycję chętnie zorganizuje spotkanie. Może zaczniemy od sprytnej ankiety żeby wskazać optymalny termin
Pytanie czy u nas czy robimy może tym razem jakiś wyjazd.
Czekałem na to kiedy temat się pojawimichael wrote: Mon Dec 09, 2019 7:13 am Hej,
póki co cisza w temacie, ale spotkania z ludźmi z forum już dla mnie zrobiły się tradycją![]()
A może spotkamy się tym razem dwa razy?![]()
Ankieta co do terminu jak najbardziej potrzebnaErnest wrote: Mon Dec 09, 2019 9:32 am Hej,
Aby podtrzymać tradycję chętnie zorganizuje spotkanie. Może zaczniemy od sprytnej ankiety żeby wskazać optymalny termin
Pytanie czy u nas czy robimy może tym razem jakiś wyjazd.
Jestem zamichael wrote: Mon Dec 09, 2019 10:02 am Ja myślę, że styczniowe spotkanie tradycyjnie w Zamelua np. w czerwcu wyjazdowe
![]()
Widziałem tylko zdjęcia i na oko wydawała mi się mniejsza