Chińskie wynalazki

piotrekk
Posty: 31
Rejestracja: czw wrz 19, 2019 7:12 am

ndz gru 08, 2019 1:28 pm

poszukaj na forum rozwiązania, dławik i kondensator rozwiąże twój problem ze słabej jakości elektroniką
Krzyśku
Posty: 39
Rejestracja: pn wrz 16, 2019 7:22 pm

ndz gru 15, 2019 12:30 pm

Też szukałem w razie wu. Ale nie mogę znaleźć. Chyba gamoń jestem :(
and111
Posty: 80
Rejestracja: ndz lut 18, 2018 3:54 pm

ndz gru 15, 2019 6:38 pm

Krzyśku pisze:
ndz gru 15, 2019 12:30 pm
Też szukałem w razie wu. Ale nie mogę znaleźć. Chyba gamoń jestem :(
viewtopic.php?f=33&t=3853
Krzyśku
Posty: 39
Rejestracja: pn wrz 16, 2019 7:22 pm

ndz gru 15, 2019 6:41 pm

No to jednak gamoń ;)
Dzięki wielkie.
dobo
Posty: 197
Rejestracja: ndz kwie 07, 2019 8:14 pm

czw gru 19, 2019 10:44 pm

Bawił się już ktoś takim podwójnym ściemniaczem? http://pl.aliexpress.com/item/400021870 ... b201603_53
andrej
Posty: 37
Rejestracja: śr cze 27, 2018 6:14 pm

pt gru 20, 2019 9:31 pm

dobo pisze:
czw gru 19, 2019 10:44 pm
Bawił się już ktoś takim podwójnym ściemniaczem? http://pl.aliexpress.com/item/400021870 ... b201603_53
podwójny wyłącznik, strona 18 tego tematu
dobo
Posty: 197
Rejestracja: ndz kwie 07, 2019 8:14 pm

pt gru 20, 2019 9:41 pm

To nie to samo choć wygląda podobnie. To co jest na 18 stronie mam z podpiętym wyświetlaczem OLED i BME i jest to Switch natomiast to z obecnego linka to Dimmer :)




Właśnie udało mi się znaleźć fotki jak wygląda w środku
dimmer.jpg
dimmer.jpg (106.15 KiB) Przejrzano 790 razy
dimmer 2.jpg
dimmer 2.jpg (123.92 KiB) Przejrzano 790 razy
andrej
Posty: 37
Rejestracja: śr cze 27, 2018 6:14 pm

sob gru 21, 2019 8:08 am

dobo pisze:
pt gru 20, 2019 9:41 pm
To nie to samo choć wygląda podobnie. To co jest na 18 stronie mam z podpiętym wyświetlaczem OLED i BME i jest to Switch natomiast to z obecnego linka to Dimmer :)




Właśnie udało mi się znaleźć fotki jak wygląda w środku
dimmer.jpg
dimmer 2.jpg
sorry za niedokładne przyjrzenie się pisze na module jak byk dimmer ;)
Krzyśku
Posty: 39
Rejestracja: pn wrz 16, 2019 7:22 pm

pt sty 03, 2020 5:14 pm

takie gniazdko na esp
teraz cena inna, ja kupiłem za 20 PLN z przesyłką, było w promocji na początek
https://pl.aliexpress.com/item/40004067 ... 5c0fD5HWwk
w środku wygląda tak:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ktoś podpowie gdzie się podpiąć żeby wgrać Suplę?

EDIT
Już mam. Wystarczy ładnie poprosić majfrenda ;)
Ostatnio zmieniony pn sty 06, 2020 3:17 pm przez Krzyśku, łącznie zmieniany 1 raz.
tomaszsiwiec
Posty: 3
Rejestracja: pt gru 27, 2019 7:58 am

pt sty 03, 2020 8:47 pm

Czy to działa ze Suplą?. Sorki ale raczkuję w tematyce Supli i poinstalowalem w domu jedynie kostki do świateł i bram garażowych.
ODPOWIEDZ