Automate Premium
-
akszyn
gdzieś tu na forum czytałem ze trzeba zapłacić aby mieć suple w automate chyba ze w aplikacji supli będą powiadomienia z fracz.supla za jakiś czas to poczekam
Supla na pokładzie wemosa D1 mini z relay shield (gate Zybiego)z DS18B20 + sonoff basic (domyślny soft) + broadlink RM mini 3 + Philips hue white z bridge v1 + LoraTap (RF 433) z kinetycznym przełącznikiem + ai-speaker Dev1 i Dev3
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Nie "trzeba zapłacić aby mieć Suplę w Automate" tylko konfiguracja dotycząca powiadomień jest na tyle skomplikowana, że aby ją uruchomić, autorzy Automate wymagają posiadania konta premium.
-
akszyn
Jakie funkcje supli są płatne a jakie darmowe w automate lub gdzie znajdę spis kiedy trzeba kupić premium w automate ?fracz wrote: Sun Dec 22, 2019 7:55 am Nie "trzeba zapłacić aby mieć Suplę w Automate" tylko konfiguracja dotycząca powiadomień jest na tyle skomplikowana, że aby ją uruchomić, autorzy Automate wymagają posiadania konta premium.
Supla na pokładzie wemosa D1 mini z relay shield (gate Zybiego)z DS18B20 + sonoff basic (domyślny soft) + broadlink RM mini 3 + Philips hue white z bridge v1 + LoraTap (RF 433) z kinetycznym przełącznikiem + ai-speaker Dev1 i Dev3
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Supla nie ma płatnych funkcji tylko Automate ma płatne funkcje. To są niezależne niepowiązane ze sobą projekty.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
akszyn
Moje pytanie chyba zostało chyba źle zrozumiane chodziło mi o to suple w automate a nie o samą suple bo wiem że supła jest są free ale aby mieć powiadomienia z supla.fracz trzeba kupić automate premium a jakie funkcje supli w automate są darmowe
-
lbcichy
akszyn wrote: Sun Dec 22, 2019 1:16 pmMoje pytanie chyba zostało chyba źle zrozumiane chodziło mi o to suple w automate a nie o samą suple bo wiem że supła jest są free ale aby mieć powiadomienia z supla.fracz trzeba kupić automate premium a jakie funkcje supli w automate są darmowe
Zainstaluj Automate sam zobaczysz które Flow chodzą na darmowej wersji a które nie. Nie bój się Automate
Płatna wersja Automate kosztuje chyba tylko 15zl a możliwości są ogromne!
PS.
Może ktoś pomoże w tej sprawie:
viewtopic.php?p=56240#p56240
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Nie wiem które się mieszczą a które nie. Gdy to tworzyłem, wszystko mieściło sie we free. Potem gdy sie zmieniło, zainwestowałem 15zł tak żeby mi nadal działało. Raty spłacam po dziś dzień.
-
akszyn
A po ile są raty i jaki koszt rrso itp ? Czy potrzebne są inne niż storage I internet permission w automate nie chodzi mi tylko o powiadomienia
widzę ze utworzyli z tego nowy temat viewtopic.php?f=9&t=4131&start=120lbcichy wrote: Sun Dec 22, 2019 5:26 pm
Zainstaluj Automate sam zobaczysz które Flow chodzą na darmowej wersji a które nie. Nie bój się Automate
Płatna wersja Automate kosztuje chyba tylko 15zl a możliwości są ogromne!
PS.
Może ktoś pomoże w tej sprawie:
viewtopic.php?p=56240#p56240
Last edited by akszyn on Mon Dec 23, 2019 9:43 pm, edited 1 time in total.