Nice wifi do napędu Hormann Supramatic
-
artur_r
Podłączał ktoś Nice wifi (albo zamel) do napędu Hormann Supramatic? Mam problem ze znalezieniem 24v
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
artur_r
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
-
artur_r
Widziałem ten wątek ale nie ma tam informacji gdzie jest 24v
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Najprawdopodobniej zasilanie można brać ze złącza BUS. Niestety instrukcja nie określa co poszczególne piny oznaczają. Może jest do tego jakaś przystawka/rozszerzenie, które pozwala wpiąć się w to złącze jakaś płytką z zaciskami. Zapytaj u producenta.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
artur_r
Znalazłem do tego napędu płytkę Hormann UAP1 podłączane przez BUS. Teraz zasilanie jest, ale mam inny problem. W zależności od podłączenia brama tylko się otwiera albo tylko zamyka. Ze schematu wynika, że z tej płytki można odczytać stan bramy.pzygmunt wrote: Sun Nov 17, 2019 10:21 am Najprawdopodobniej zasilanie można brać ze złącza BUS. Niestety instrukcja nie określa co poszczególne piny oznaczają. Może jest do tego jakaś przystawka/rozszerzenie, które pozwala wpiąć się w to złącze jakaś płytką z zaciskami. Zapytaj u producenta.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.