A wyszło tak zupełnie całkiem przypadkowo
SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
Remont w domu tak mnie pochłonął, że tyły mam w czytaniu postów
Kiedyś zastanawiałem sie jak to zrobić, ale na tym się skończyło.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
extrememario
Przydało by się też aby w godzinach nocnych zmieniał się motyw na ciemny 
Nie jest to w brew pozorom takie proste. Problemem są ikony, które są w formacie .png. Po zmianie kolorów nie wyglądają za dobrze.extrememario wrote: Tue Dec 31, 2019 11:00 am Przydało by się też aby w godzinach nocnych zmieniał się motyw na ciemny![]()
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
PuteR
lesny8 mam mały problem nie wiem czy leży on po stronie twojej aplikacji której używam czy mojego serwera. Chodzi o ikony do dziś wszystko było ok, zmieniałem ikonę i ona wyświetlała się w aplikacji. Dziś chciałem zmienić ikonę temperatury i wilgotności, ale ta pomimo zmiany na serwerze i wyświetla się aplikacji. Wyczyściłem dane aplikacji. telefonie i wszystkie ikony wróciły do pierwotnych chociaż na serwerze widzę te zmienione. Czemu może tak się dziać??
Po wyczyszczeniu danych aplikacji usuwasz bazę danych, w której to też przechowywane są ikony. Powinny się pobrać po ponownym podłączeniu app do serwera, tak jak wykresy. Wykresy Ci się pobierają?
Sprawdzałeś może jak zachowuje się oficjalna apka w tej sytuacji?
W mojej wersji zmieniony jest tylko wygląd i jedna ikona.
Sprawdzałeś może jak zachowuje się oficjalna apka w tej sytuacji?
W mojej wersji zmieniony jest tylko wygląd i jedna ikona.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
PuteR
Już wiem o co chodzi, problem leży po mojej stronie. Najwyraźniej coś jest nie tak z moim serwerem DNS na malinie bo po połączeniu z siecią zewnętrzną wszystko jest OK.
-
QLQ
Apka z tymi małymi ikonami jest SUPER. Że ja wcześniej tego nie widziałem i nie zainstalowalem. Wszystkie ikony wyswietla poprawnie.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....