Termostat (sterownik) pieca CO.
-
piomar2
Obudowa Z76 110x60x28mm jasna Z76J
-
piomar2
W piku SuplaTermostst_PU.ino musisz wpisać zamiast xxxx swoje dane wifi:
const char* ssid = "xxxxx"; wpisać swoją nazwę
const char* password = "xxxxx"; wpisać swoje hasło
Program wykorzystuje stałe ip w sieci wifi, dokładnie 192.168.1.139.
Jeżeli u siebie masz wolne to nie zmieniaj. Jeżeli masz zajęte to trzeba zmienić ten adres na inny.
const char* ssid = "xxxxx"; wpisać swoją nazwę
const char* password = "xxxxx"; wpisać swoje hasło
Program wykorzystuje stałe ip w sieci wifi, dokładnie 192.168.1.139.
Jeżeli u siebie masz wolne to nie zmieniaj. Jeżeli masz zajęte to trzeba zmienić ten adres na inny.
-
WALDIYO
W PU to jasne. Przy kompilacji SuplaTermostst_Remote mam błąd :
UWAGA: biblioteka SuplaDevice działa na architekturze(/architekturach) (avr) i może nie być kompatybilna z obecną płytką która działa na architekturze(/architekturach) (esp8266), ale wgrywa się bez błędu. Na wyświetlaczu pojawia się logo SUPLA i wskakuje Mounting FS...
Nie rozgłasza wifi i dalej cisza
UWAGA: biblioteka SuplaDevice działa na architekturze(/architekturach) (avr) i może nie być kompatybilna z obecną płytką która działa na architekturze(/architekturach) (esp8266), ale wgrywa się bez błędu. Na wyświetlaczu pojawia się logo SUPLA i wskakuje Mounting FS...
Nie rozgłasza wifi i dalej cisza
-
elmaya
Be sure to select a flash size that includes SPIFFS.WALDIYO wrote: Tue Jan 07, 2020 1:02 pm W PU to jasne. Przy kompilacji SuplaTermostst_Remote mam błąd :
Nie rozgłasza wifi i dalej cisza![]()
The other thing you mention as an error is really just a warning.
-
piomar2
Do wemosa mini po wgraniu programu zalogowałeś się do supla termostat pod adres 192.168.4.1? Tam też wpisujesz swoją wifi oraz resztę danych. Ja mam tak:
-
piomar2
A tu masz bina i tak wgrywaj