Poszukuję rozwiązania z Suplą w momencie gdy nie mam miejsca w puszcze podtynkowej na moduły Supla by Zamel, Sonoff i inne. Moduły Sonoff T0 też słabo chodzą jeśli chodzi o manualne włączanie światła. Tak wiem ktoś z was powie że wymyślam ale każdy ma swoje za uszami
Co z małą puszką podtynkową?
-
Elvis439
Cześć Suplowicze!
Poszukuję rozwiązania z Suplą w momencie gdy nie mam miejsca w puszcze podtynkowej na moduły Supla by Zamel, Sonoff i inne. Moduły Sonoff T0 też słabo chodzą jeśli chodzi o manualne włączanie światła. Tak wiem ktoś z was powie że wymyślam ale każdy ma swoje za uszami
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
To jeszcze lepiej. Łatwiej rozkuć od drugiej strony. Zresztą możesz tam powiesić jakąś szafkę
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
Elvis439
Może i tak ale estetyka mieszkania też by się przydałapzygmunt wrote: Sun Jan 26, 2020 11:23 amTo jeszcze lepiej. Łatwiej rozkuć od drugiej strony. Zresztą możesz tam powiesić jakąś szafkę![]()
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Jeśli rzeczywiście ścianka ma 6 cm to próbowałbym ją wyjąć od tyłu. Tam musiałbyś umiejętnie wykuć miejsce na wnękę.... ale przy tak cienkiej ściance będzie Ci trudno nie przekuć się na wylot.... Ktoś musiał postawić ściankę z cegły stawiając ją wg. bocznej krawędzi która ma zwykle 6,5 cm. Chyba, że to jest po prostu ścianka z regipsu to wymiana będzie dużo prostsza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SUPLA.... Nareszcie w domu.