Rejestracja urządzeń- problem
-
Pawel111
Witam jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Próbuję od kilku godzin dodać urządzenie - sterownik rolety zamel niestety ciągle wyświetla mi komunikat " kreator dodawania jest dostępny tylko gdy nawiązano połączenie z serwerem itd". Na stronie cloudsupla.org mam włączoną rejestrację klientów i aktywny telefon. Co robię źle?
-
mazi3333
Witam.
Mam ten sam problem. Nie mogę dodać urządzenia w app android. Wyświetla się komunikat: kreator dodawania jest dostępny tylko gdy nawiązano połączenie z serwerem.
W zaawansowanych usunąłem dane i zostawiłem email, ale wtedy wyświetla się brak łączność z serwerem. Dopiero jak wpisałem wszystkie dane serwer, indentyfikator itd. to wtedy niby połączenie jest. Widzę telefon w panelu Supla na www.
Jak mam dodać urządzenie?
Mam ten sam problem. Nie mogę dodać urządzenia w app android. Wyświetla się komunikat: kreator dodawania jest dostępny tylko gdy nawiązano połączenie z serwerem.
W zaawansowanych usunąłem dane i zostawiłem email, ale wtedy wyświetla się brak łączność z serwerem. Dopiero jak wpisałem wszystkie dane serwer, indentyfikator itd. to wtedy niby połączenie jest. Widzę telefon w panelu Supla na www.
Jak mam dodać urządzenie?