Konkurs powitalny Heatpol
-
mariusz0776
Planujemy latem do trzech takich grzejników zamontować grzałki
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mikolaj_35
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mikolaj_35
-
ktsurma
Ja mam w lazience grzejnik przygotowany, który czeka na swoja grzalke. Trójnik od nowosci zalozony. Grzejnik krzyczy: do mnie, do mnie.
-
Duch__
- Been thanked: 6 times
A ja tylko na jednym zdjęciu (chyba) dostrzegłem gniazdo bryzgoszczelne
O strefach ochrony już nie wspomnę 
Niemniej witam firmę Heatpol i powodzenia dla uczestników!
Niemniej witam firmę Heatpol i powodzenia dla uczestników!
Last edited by Duch__ on Tue Feb 11, 2020 7:50 pm, edited 1 time in total.
-
rav.b
Witam,
5x ROW-02, 4x SRW-02, 2x LIW-01, 2x DIW-01, 2x THW-01, 2x SLW-01, 1x mSRW-01, 1x mROW-02, 1x ROW-02m, 1x ROW-01/16A, 1x ROW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x PNW-01, 1x OSW-01, 1x RNW-01, 1x INW-01, 3x Heatpol Home+, 1x Sonoff mini
-
andrew01
Również witam firmę Heatpol bardzo....... gorąco
Poniżej mój grzejnik, co prawda trzeba się wykazać talentem dalekowzroczności przyszłościowej aby go dostrzec, ale chyba nie będziemy czepiać się szczegółów
Pozdrawiam
Andrzej
Poniżej mój grzejnik, co prawda trzeba się wykazać talentem dalekowzroczności przyszłościowej aby go dostrzec, ale chyba nie będziemy czepiać się szczegółów
Pozdrawiam
Andrzej
-
o_rany
WItam HeatPol- fajnie ze producenci doceniaja rodzimy projekt.
Zapraszam wszystkich do mojego sraczyka- czas i na moj grzejniczek.
Juz troszke osuplowany (tuning wizualny w postaci naklejki:).
W nowym sezonie grzewczym uciekamy od instalacji wodnego CO a zmiana na IR i grzejniko/suszarki zasilane ze slonca:)
Zapraszam wszystkich do mojego sraczyka- czas i na moj grzejniczek.
Juz troszke osuplowany (tuning wizualny w postaci naklejki:).
W nowym sezonie grzewczym uciekamy od instalacji wodnego CO a zmiana na IR i grzejniko/suszarki zasilane ze slonca:)
Witamy ciepło
w naszej SupLOVEj rodzinie
@klew, jak ja obejrzałem tyle ładnych grzejników to do mnie dotarło, że mam brzydki
choć może przy odrobinie liftingu z taką piękną i funkcjonalną grzałką i termostatem, które mogłyby trochę w niego latem tchnąć ciepła, grzejnik przeżyłby drugie życie
I skończyłaby się u małżonki gęsia skórka
@klew, jak ja obejrzałem tyle ładnych grzejników to do mnie dotarło, że mam brzydki
I skończyłaby się u małżonki gęsia skórka
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party