Supla Meeting 2020
-
Demolkaa
Jak będzie nas od groma zawsze mozna spodek w Katowicach wynająć
-
Budek
- Has thanked: 1 time
Hehe, nie. My całe bagażniki mamy radiostacji ... To było jakieś zebranie klubu AAGang wrote: Fri Feb 14, 2020 12:59 pm @fracz Ja myślę, że to zdjęcie ze zjazdu w drugi weekend września...
Budek wrote: Mon Dec 09, 2019 8:12 pm Moja propozycja: http://www.sportowaosada.pl/
...
Co roku spotykam się tam z kolegami na zjeździe technicznym krótkofalowców w drugi weekend wrzesnia od czwartku do niedzieli.
/Budek
/SQ3GOK
/Budek
Mało osób się zadeklarowało, ale póki co ten termin bardziej większości pasuje. Jednocześnie zastanawiam się, dlaczego ktoś edytował mój wpis wpisując SUPLA
edit
Poprawiłęm te wpisy, choć nie znalazłem użytkownika o pseudonimie @SUPLA wśród forumowiczów.
Last edited by lesny8 on Sun Feb 16, 2020 7:07 pm, edited 1 time in total.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Tak wychodzi. Szkoda, że tylko 12 osób wypowiedziało się w temacie. Kompletnie nic to nie mówi o potencjalnej ilości uczestników.
Jutro zadzwonię i spróbuję przedłużyć wstępną rezerwację na 6-7 czerwca bez deklaracji ilości osób o tydzień (do 24 lutego).
Jutro zadzwonię i spróbuję przedłużyć wstępną rezerwację na 6-7 czerwca bez deklaracji ilości osób o tydzień (do 24 lutego).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
W zeszłym roku było nas ponad 25 osób, a zadeklarowanych 17 z czego termin pasował 13, więc może być różnie. Najlepiej jakby chętni się dopisywali bo inaczej nie wpuszczamy 
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
wojtas567
Skoro jest niezbyt duża grupa to może jednak w Zamelu się zmieścimy
i tym razem uda się więcej zobaczyć
.
Pozdrawiam
Wojtek
Wojtek
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Jutro obgadam dokładniej temat rezerwacji. Myślę, że tu będzie wymagane wcześniejsze określenie liczby osób ze względu na zapewnienie ilości miejsc noclegowych. Jutro dam znać co i jak.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
maffiu
Znając życie to się napalimy na duża ilość osób a wyjdzie jak zawszewojtas567 wrote: Sun Feb 16, 2020 7:08 pm Skoro jest niezbyt duża grupa to może jednak w Zamelu się zmieścimyi tym razem uda się więcej zobaczyć
.
Chociaż z roku na rok było więcej