Supla Meeting 2020

fracz
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

maffiu wrote: Sun Feb 16, 2020 10:09 pm Chociaż z roku na rok było więcej
W sensie w tym drugim było więcej niż w pierwszym? :lol: To tak jak w tym dowcipie:
Chiński sztab wojskowy. Za stołem siedzi paru generałów, przegląda mapy i obmyśla strategie.
- Ja proponuje wysłać dwa miliony piechoty lewą flanką, dwa miliony prawą flanką, a pięć milionów zostawić w obwodzie.
- Panie generale ale co z czołgami?
- Czołgi puścimy środkiem.
- Obydwa?!
:D
pzygmunt
Been thanked: 59 times

fracz wrote: Sun Feb 16, 2020 9:03 pm Ja myślałem że SUPLA to Przemek... :roll:
To nie ja.
Co do oficjalnego Supla Meeting-u nie ma jeszcze decyzji (miejsce/budżet/formuła).
SUPLA.... Nareszcie w domu.
michael

Szczerze myślałem, że to co tutaj kombinujemy to będzie jako "oficjalny zlot". I teraz nasuwa się pytanie, czy my jako społeczność mamy coś kombinować czy poczekać? :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lucas

Mam nadzieję, że będę jak rok temu, chociaż do Zamela mam bliżej. Jeśli lokalizacja jest bardziej centralna, to fajnie by było zebrać się w jakieś lokalne grupy i jechać wspólny transportem.
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Więc wygląda to tak, że w celu rezerwacji terminu 6-7 czerwca należałoby do jutra potwierdzić ilość osób. Więc na ten moment jest to nie realne :( .
michael wrote: Mon Feb 17, 2020 7:46 am Szczerze myślałem, że to co tutaj kombinujemy to będzie jako "oficjalny zlot". I teraz nasuwa się pytanie, czy my jako społeczność mamy coś kombinować czy poczekać? :roll:
Szczerze mówiąc również myślałem, że to co zorganizujemy potraktujemy jako oficjalne spotkanie :)
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Lucas

Robert Błaszczak wrote: Mon Feb 17, 2020 9:18 am Więc wygląda to tak, że w celu rezerwacji terminu 6-7 czerwca należałoby do jutra potwierdzić ilość osób. Więc na ten moment jest to nie realne :( .
michael wrote: Mon Feb 17, 2020 7:46 am Szczerze myślałem, że to co tutaj kombinujemy to będzie jako "oficjalny zlot". I teraz nasuwa się pytanie, czy my jako społeczność mamy coś kombinować czy poczekać? :roll:
Szczerze mówiąc również myślałem, że to co zorganizujemy potraktujemy jako oficjalne spotkanie :)
Ciężko będzie potwierdzić liczbę osób zwłaszcza w lutym. Chyba prościej będzie się spotkać w Zamelu, niż wyjazdowo w jakimś ośrodku. Chyba, że nie trzeba sztywno określać liczby osób. Lokalizacja Zamela dla wielu też jest trudna ze względu na odległość.
maffiu

Generalnie ja tez bym skromnie skłaniał się ku zamelowi jeśli @ernest by nas przyjął
Demolkaa

Jak u Zamela to i ja byłbym chętny.
klew
Has thanked: 136 times
Been thanked: 137 times

Wygląda na to, że Supla Family Camp ma coraz mniej zwolenników ;P
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
Lector
Has thanked: 13 times
Been thanked: 25 times

Ja się pisze jeżeli gdzieś centralnie będzie impreza.

Fakt do Zamela przez nową S5 miałbym szybszy dojazd, ale dalej w jedną stronę to 4 godziny 20 minut i jakieś 420 km w jedną stronę.
W ubiegłym roku się zjawiłem, a chciałbym i również w tym roku się z Wami spotkać.
Chyba ze ktoś ma już autonomiczny samochód z Suplą to się pisze :D

W ubiegłym tygodniu gnałem tamtędy do Krakowa i nie chciałbym szybko wrócić na te trasę :P
Last edited by Lector on Wed Feb 19, 2020 9:06 pm, edited 1 time in total.
Niespełniony automatyk. :mrgreen:
https://3d-lamp.photos/
https://pool.lector.top/

Return to “Ogólna dyskusja”