Konkurs powitalny Heatpol

michael

Robert Błaszczak wrote: Thu Feb 13, 2020 11:00 am Dlatego nie wystawiam zdjęcia swojego grzejnika łazienkowego ze względu na brak możliwości technicznych zamontowania grzałki
A trójnikiem nie załatwisz sprawy?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Robert Błaszczak
Has thanked: 37 times
Been thanked: 27 times

Nie zmieszczę. Ale łazienka i tak czeka na remont, więc jak już będą dostępne SupLOVE grzałki, to będzie pretekst i małżonka się ucieszy, że zabrałem się za remont :lol:
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
rafoooo

Tu będzie wisiał ten grzejnik.... Tylko z młodym się zastanawiamy jak by wyglądał z taką fajną grzałeczką sterowaną za pomocą Supli ..... :D

Image
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

rafoooo wrote: Fri Feb 14, 2020 9:58 pm Tu będzie wisiał ten grzejnik.... Tylko z młodym się zastanawiamy jak by wyglądał z taką fajną grzałeczką sterowaną za pomocą Supli ..... :D
Ha, koszulka z Tree Rexem ;) też taką mamy
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
corso

To i ja dorzucę swój nowo zamontowany grzejnik oraz miejsce na grzejnik elektryczny w drugiej łazience.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sils

kaloryfer_lazienka.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
tgaweda

Trójnik gotowy na zamontowanie grzałki :geek:
and111

Witam

Ja także chętnie wykorzystałbym zestaw HEATPOL z SUPLĄ :D
skiner111

Tutaj mój grzejnik. W całym domu podłogówka, a on do niej podpięty bezpośrednio. Przy pomocy grzałeczki w końcu byłby w stanie porządnie ręcznik wysuszyć lub jakiś ciuszek od córeczki :D ;)
Budek
Has thanked: 1 time

Witajcie !

Domek letniskowy całoroczny, ogrzewany kominkiem. Niestety, łazienka pozostaje zimna, czasami dogrzejemy farelka :)
Grzejnik się jakiś dopasuje, ale regulator z supla idealnie tam będzie pasować:)

/Budek

Image

Return to “Ogólna dyskusja”