samoczynne wyłączenie lampki
-
qba93
hej mam pytanie.Dzisiaj godzina 2:23 i wczoraj coś koło godziny hmm 23:00 znowu samoczynnie mój sonof, wyłączył lampkę.Mam tylko jeden smartfon podpięty na stronie innych urządzeń nie m.Trochę mnie to teraz zaniepokoiło. Czym to może być spowodowane? Jakieś prace trwają?
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Żadne prace konserwacyjne nie mogą załączyć Ci urządzenia. To jest niedopuszczalne działanie.
Urządzenie zbiera coś z eteru na wejściu, które nie jest filtrowane, albo utworzyłeś sobie linki bezpośrednie które ktoś lub coś wykonuje (np. wysłałeś je pocztą i skanery je uruchamiają). Generalnie jeśli chodzi o sonofy to bardzo częste zachowanie. Musisz zmienić firmware na taki, który lepiej radzi sobie z szumem.
Urządzenie zbiera coś z eteru na wejściu, które nie jest filtrowane, albo utworzyłeś sobie linki bezpośrednie które ktoś lub coś wykonuje (np. wysłałeś je pocztą i skanery je uruchamiają). Generalnie jeśli chodzi o sonofy to bardzo częste zachowanie. Musisz zmienić firmware na taki, który lepiej radzi sobie z szumem.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
maffiu
w zależności od softu jak tracą wifi nawet na ułamek sekundy to się tak dzieje
-
tomkowski
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Czy mamy jakiś soft w miarę uniwersalny, w którym ten problem został rozwiązany? A może dodatkowo software'owa likwidacja zakłóceń?maffiu wrote: Wed Feb 26, 2020 9:10 pm w zależności od softu jak tracą wifi nawet na ułamek sekundy to się tak dzieje
Mam podobny problem na module InCan zarówno z "oryginalnym" softem jak i z PrimaryGUI V2 (tu jest chyba nawet gorzej).
-
qba93
korzystam już ponad rok i to pierwszy raz był więc lajt 
-
qba93
czysto z ciekawości bo myślałem, ze jak jakieś prace trwają to coś nieteges możne być.