Jaka maksymalna ilość użytkowników ?

karsys

Witam, mam pytanko, jedna ze małych wspólnot mieszkaniowych złożyła u mnie zapytanie o sterowanie bramami z poziomu smartfona i aplikacji (zapominają pilotów do bram ale bez telefonu to się żaden nie ruszy poza obrys swojego mieszkania). Chciał bym wykorzystać 2x SBW02 lecz pytanie ile urządzeń client maksymalnie mogę dodać do cloud-a ? Użytkowników było by około 60-70. Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam.
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Domyślny limit to 200 urządzeń klienckich np 200 smartfonów. Można na życzenie zwiększyć
SUPLA.... Nareszcie w domu.
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

Nie wiem, czy do takiego zastosowania nie lepiej jest zrobić jakąś bramkę GSM, gdzie dodaje się do bazy numery telefonów i jak ktoś zadzwoni na numer bramki, to otwiera się szlaban/brama.

Dodawanie Supli dla 70 mieszkańców ze wspólnoty to może być nie lada wyzwanie. A jak podasz im numer telefonu, na który mają dzwonić, to każdy sobie poradzi.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
piomar2

Ja mam to rozwiązane poprzez wysyłanie smsa z prostej aplikacji (można by ją rozdać wszystkim mieszkańcom). Odbiór smsa to prosta sprawa no i trzeba to spiąć z mechanizmem bramy.
piomar2_.brama.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “ZAMEL SBW-02”