Aplikacja supla jak zmienić kolejność

fido

Witam
Jak można zmienić kolejność włączników, temp. itd w aplikacji supla ?
Np. mam 3 włączniki 1,2,3 i wskaźnik temperatury który jest przy włączniki nr 1, chciałbym żeby ta temperatura była wyświetlana pod tym wyłącznikiem w aplikacji supla, w jaki sposób mogę to zmienić ? Jak układać wygląd po swojemu. Włączniki mam w jednej lokalizacji np. DOM i tam mam te włączniki dodane pod nazwami 1,2,3 temperatura.
Z góry dzięki za pomoc.
Screenshot_20200410-225313_SUPLA.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
alankedzior

Termometry ustawiają się jako ostatnie.
fido

I nie można tego zmienić ? Jakbym chciał żeby termometr był np. pod 1 bo jest na tym wlaczniku
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Sortowanie kanałów odbywa się po funkcji i nazwie. Nie ma obecnie w aplikacji opcji ręcznego posortowania.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
pirat
Been thanked: 1 time

@pzygmunt wiem że macie sporo roboty a macie to w planach? bo to by się bardzo przydało , nie wspominając o tym aby termometr mógł być w tej samej belce co np. światło czy brama
Wiem że mam spore życzenia :D
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

pirat wrote: Mon Apr 13, 2020 10:09 am @pzygmunt wiem że macie sporo roboty a macie to w planach? bo to by się bardzo przydało , nie wspominając o tym aby termometr mógł być w tej samej belce co np. światło czy brama
Temat był już wielokrotnie poruszany. W planach jest, ale bliżej nieokreślonych :D.
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:
gbcolin

pirat wrote: Mon Apr 13, 2020 10:09 am @pzygmunt wiem że macie sporo roboty a macie to w planach? bo to by się bardzo przydało , nie wspominając o tym aby termometr mógł być w tej samej belce co np. światło czy brama
Zrób lokalizację wrzuć co chcesz a nazwy sortuj ilością spacji. Sortowanie rodzaju zostanie czyli np swiatla, gaty, temp. Ale możesz dalej upchnąć.
Nie atakuję projektu Supli ;)

Return to “Pomoc”