Instrukcja instalacji
-
patryk051185
Teraz wszystko działa. Źle podłączyłem mój błąd. Zasugerowałem się filmikiem -obrazkami, przy pierwszym uruchomieniu. U mnie wystarczyło odwrócić Nice INT czyli zamienić biegunowość..
Swoja drogą szkoda że nie wiadomo z czego jest zbudowany ten Nice INT lub nie sprzedają osobno np jako akcesoria do SBW 01.
Swoja drogą szkoda że nie wiadomo z czego jest zbudowany ten Nice INT lub nie sprzedają osobno np jako akcesoria do SBW 01.
-
woytaz
Witam,
Moduł INT podpięty pod SBW-02. Kontrolka otwartej i zamkniętej bramy działa prawidłowo w aplikacji. Moje pytanie czy podczas ruchu napędu powinna migać? Czy tylko pokazuje aktualny stan po otwarciu/ zamknięciu?
Pozdrawiam
Moduł INT podpięty pod SBW-02. Kontrolka otwartej i zamkniętej bramy działa prawidłowo w aplikacji. Moje pytanie czy podczas ruchu napędu powinna migać? Czy tylko pokazuje aktualny stan po otwarciu/ zamknięciu?
Pozdrawiam
-
klew
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 137 times
Moja brama daje szybki przerywany sygnał podczas otwierania, stały sygnał gdy brama stoi otwarta i wolny przerywany gdy się zamyka.
Te wolne/szybkie sygnały są na poziomie 2-4 Hz, a SBW i Supla tego nie wychwytują. Tzn. w apce widzę tylko albo otwarte, albo zamknięte.
Te wolne/szybkie sygnały są na poziomie 2-4 Hz, a SBW i Supla tego nie wychwytują. Tzn. w apce widzę tylko albo otwarte, albo zamknięte.
Najlepsze suple dla Twojego domu