Jak dodać obrazek do prywatnej wiadomości?
Fakt jest z tym problem. Kiedyś pakowałem zdjęcie do zipa, ale to jest rozwiązanie doraźne.
Ja kiedyś zauważyłem, że przy publikowaniu postu nie można dodać więcej niż 3 załączników, co też jest lekko irytujące.
Ja kiedyś zauważyłem, że przy publikowaniu postu nie można dodać więcej niż 3 załączników, co też jest lekko irytujące.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
QLQ
Może i dobrze że tak było. Nie wiem czy zauważyliście sle zasoby serwera nie są nieograniczone a ludzie nie patrzą i wrzucają zdjecia nie zmniejszając ich gdzie jedno potrafi miec 6Mega.lesny8 wrote: Sat Jun 06, 2020 1:07 pm Fakt jest z tym problem. Kiedyś pakowałem zdjęcie do zipa, ale to jest rozwiązanie doraźne.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
O ile się nie mylę, to phpBB potrafi już przetwarzać przesłane zdjęcia tak (resize), żeby nie zżerały zbyt dużo zasobów.QLQ wrote: Sat Jun 06, 2020 2:25 pm Może i dobrze że tak było. Nie wiem czy zauważyliście sle zasoby serwera nie są nieograniczone a ludzie nie patrzą i wrzucają zdjecia nie zmniejszając ich gdzie jedno potrafi miec 6Mega.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
QLQ
Goral64 wrote: Sat Jun 06, 2020 2:30 pmO ile się nie mylę, to phpBB potrafi już przetwarzać przesłane zdjęcia tak (resize), żeby nie zżerały zbyt dużo zasobów.QLQ wrote: Sat Jun 06, 2020 2:25 pm Może i dobrze że tak było. Nie wiem czy zauważyliście sle zasoby serwera nie są nieograniczone a ludzie nie patrzą i wrzucają zdjecia nie zmniejszając ich gdzie jedno potrafi miec 6Mega.
Chyba nie do końca. Tak testowo: ponad 5MB
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....