Z poniższego linka można pobrać wersję 2.3.41 BETA
https://drive.google.com/file/d/1Cd7X2- ... sp=sharing
Zmiany:
- Podpis kanału w szczegółach przeniesiono ze stopki do nagłówka okna
- Pojawił się przycisk "wstecz"
- RGB i ściemniacz zyskały nowy wygląd
- Ściemniacz pozwala na wybór suwak/koło.
v2.3.41 BETA
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Guzik "wstecz" bardzo fajny. Tak intuicyjny, że zacząłem go używać i potem szukałem o co chodzi 
Przy kanale RGB+dimmer jest drobny błąd. Ustawiając kolor na RGB (np na zielony) zmienia się kolor kółka "color brightness". Gdy przełączę na ściemniacz i wrócę do RGB, to kółko od jasności jest w kolorze białym, a nie w wybranym zielonym. W sumie to ten kolor od jasności sam zmienia się na biały po kilku sekundach nieaktywności (nic nie trzeba klikać).
Zapisywanie kolorów w tych dolnych kafelkach też nie działa - kolor kafelki pozostaje szary.
W ściemniaczu ten suwak zdaje się lekko "zamulać". Nie przesuwa się tak płynnie jak na kole.
Reszta zdaje się działać ok.
Przy kanale RGB+dimmer jest drobny błąd. Ustawiając kolor na RGB (np na zielony) zmienia się kolor kółka "color brightness". Gdy przełączę na ściemniacz i wrócę do RGB, to kółko od jasności jest w kolorze białym, a nie w wybranym zielonym. W sumie to ten kolor od jasności sam zmienia się na biały po kilku sekundach nieaktywności (nic nie trzeba klikać).
Zapisywanie kolorów w tych dolnych kafelkach też nie działa - kolor kafelki pozostaje szary.
W ściemniaczu ten suwak zdaje się lekko "zamulać". Nie przesuwa się tak płynnie jak na kole.
Reszta zdaje się działać ok.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
Teraz wszystko co sprawdziłem, działa ok.pzygmunt wrote: Thu Jun 11, 2020 11:51 am Poprawki naniesione choć nie udało mi się zreprodukować "zamulania" suwaka.
Niemniej jednak zoptymalizowałem metodę, która rysuje suwak.
Suwak też chodzi już dobrze
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
Xoggo
Kiedy można mniej więcej spodziewać się oficjalnej dystrybucji aplikacji na Android a kiedy na iOS