Ikonki wektorowe - SVG
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Sprawdź załączoną Twoją ikonkę w formacie PNG.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Pobrałem Twoją ikonkę
Otworzyłem w Gimpie
Wybrałem rozmiar 156x156
Zmieniłem wymiar płótna 210x156 i wyśrodkowałem
Wyeksportowałem jako png z ustawieniami Po podmianie ikony w cloud u mnie w apkach jest ok
Otworzyłem w Gimpie
Wybrałem rozmiar 156x156
Zmieniłem wymiar płótna 210x156 i wyśrodkowałem
Wyeksportowałem jako png z ustawieniami Po podmianie ikony w cloud u mnie w apkach jest ok
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Prawdopodobne i niewykluczoneSk_uter wrote: Mon Jun 29, 2020 9:59 pm To co wychodzi, że to błąd rozmiaru? Bo ja mam dane w proporcjach 1:1
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
Sk_uter
- Has thanked: 1 time
Wiem widziałem to, ale patrzyłem na oryginalne ikonki svg to są właśnie w proporcjach 1:1, okey pozostaje mi przerobić do wspominanego formatu i będzie okey.
To co kolega dał wyżej już jest okey, ale pomniejszyło się, odstępy się zmniejszy i będzie okey.
Dziwne tylko, że to tło dodaje się przy wyższych rozdzielczościach, nie wiem skąd ono się bierze.
To co kolega dał wyżej już jest okey, ale pomniejszyło się, odstępy się zmniejszy i będzie okey.
Dziwne tylko, że to tło dodaje się przy wyższych rozdzielczościach, nie wiem skąd ono się bierze.
Wiadomo, ikony w SVG były by najlepsze, bo zawsze są ostre niezależnie od rozmiaru.
Mamy jednak PNG i jak zrobisz ikonę w podanym wymiarze to jest pewność, że dobrze się wyświetli. Każdy inny wymiar może być przeskalowany po stronie chmury do 210x156 i robi się pixeloza w apce.
Mamy jednak PNG i jak zrobisz ikonę w podanym wymiarze to jest pewność, że dobrze się wyświetli. Każdy inny wymiar może być przeskalowany po stronie chmury do 210x156 i robi się pixeloza w apce.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
QLQ
@Sk_uter a Ty windę robisz? 
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....