CarMode - REwelacja!
Pytanie czy jest mozliwosc zeby tez furtke dołożyć?
SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
Można furtkę dodać tylko w samochodzie to mi ona nie potrzebna. Pomyślę coś nad jakimiś ustawieniamiAlpines wrote: Sat Jul 11, 2020 10:23 am CarMode - REwelacja!
Pytanie czy jest mozliwosc zeby tez furtke dołożyć?
Niestety nie wrzucę, była już kiedyś odnośnie tego prośba od Przemka.krycha88 wrote: Sat Jul 11, 2020 2:05 pm Fajnekiedy wrzucisz apke do oficjalnego sklepu Play ? Nie wiem tylko czy licencja pozwala na używanie nazwy suplia...
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
jaku2k
- Has thanked: 1 time
Witam,
czy istnieje możliwość, by ktoś znający się "na rzeczy" zrobił poradnik dotyczący edytowania aplikacji/dodawania funkcji? Może @lesny8? poradnik dotyczący instalacji własnego serwera był bardzo pouczający
.
Pozdrawiam
czy istnieje możliwość, by ktoś znający się "na rzeczy" zrobił poradnik dotyczący edytowania aplikacji/dodawania funkcji? Może @lesny8? poradnik dotyczący instalacji własnego serwera był bardzo pouczający
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jakub
Jakub
@QLQ, @Alpines coś dla Was wymodziłem, ale może i jeszcze ktoś tego potrzebuje.... 
Wprowadziłem ustawienia do trybu CarMode. Dwie pierwsze funkcje są obowiązkowe i widnieją tam tylko celem informacji. Otwieranie furtki i drzwi można sobie zaznaczyć/odznaczyć. Oczywiście jeśli ktoś nie ma na uprawnieniach dla swojego konta, kanałów z tą funkcją, to po zaznaczeniu wszystkiego i tak w tym trybie nic nie zobaczy
Przy okazji merge źródełek do wersji v2.3.43
Do pobrania jak zawsze w pierwszym poście.
Wprowadziłem ustawienia do trybu CarMode. Dwie pierwsze funkcje są obowiązkowe i widnieją tam tylko celem informacji. Otwieranie furtki i drzwi można sobie zaznaczyć/odznaczyć. Oczywiście jeśli ktoś nie ma na uprawnieniach dla swojego konta, kanałów z tą funkcją, to po zaznaczeniu wszystkiego i tak w tym trybie nic nie zobaczy
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
dawidd wrote: Wed Jul 15, 2020 6:00 am Super, wcześniej miałem w car mode robota sprzątającego, teraz mogę go usunąć. Super, dzięki
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
Alpines
Jesteś WIELKI - serdeczne dzieki - juz instaluje !!!!!!
-
QLQ
Bardzo dziękuję!!!lesny8 wrote: Tue Jul 14, 2020 11:10 pm @QLQ, @Alpines coś dla Was wymodziłem, ale może i jeszcze ktoś tego potrzebuje....
carmode_settings_.jpg
Edit: taka ukryta funkcja @lesny8 - przy obrocie ekranu wraca do normalnego trybu !
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....