SUPLA_CHANNEL_FLAG_CHANNELSTATE
Właśnie skompilowałem soft z flagą. Wrzuciłem na szybko na wemosa i w aplikacji mam info.
Klepe w ikonę i klepe w nią i nic, chyba ze dwadzieścia pięć razy jak napalony i nic, zwątpiłem..
Po kilku kolejnych próbach udało się. Na 50 uderzeń 2 razy mi się wyświetliło. Nie wiem czy to to, ale jak próbuję dotknąć ikonę informacji to mi się przesuwa delikatnie linia z kanałem.
Klepe w ikonę i klepe w nią i nic, chyba ze dwadzieścia pięć razy jak napalony i nic, zwątpiłem..
Po kilku kolejnych próbach udało się. Na 50 uderzeń 2 razy mi się wyświetliło. Nie wiem czy to to, ale jak próbuję dotknąć ikonę informacji to mi się przesuwa delikatnie linia z kanałem.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
U mnie jest to ciężko zrobić, nie wiem czy to kwestia czułości digitizera, czy mam palce za duże
Wziąłem długopis z gumką do ekranów i też jest problem. Zmieniłem typ kanału na bramę, żeby z lewej strony ograniczyć ruch i też jest ciężko
Wziąłem długopis z gumką do ekranów i też jest problem. Zmieniłem typ kanału na bramę, żeby z lewej strony ograniczyć ruch i też jest ciężko
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Na drugim telefonie, dużo starszym konstrukcyjnie, wciśniecie ikonki wychodzi dużo łatwiej. Na 20 dotknięć palcem 16 się udało.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
To teraz pytanie do Łukasza (@Beku), czy przymierza się do aktualizacji Supla Virtual Device do obsługi flagi SUPLA_CHANNEL_FLAG_CHANNELSTATE? Można byłoby już wyświetlać poziom baterii z czujników LYWSD03MMC
.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl