Witam ,
Czy da sie dodać do google assistent sonofa tego od bramy ?
Włączniki światła śmigają mi pięknie z komend głosowych , ale sam moduł bramowy nie jest widoczny w google assistent ,
Mam w aucie Auto Android i z poziomu kierownicy za pomocą komendy głosowej moge sobie wlaczyc oswietlenie zewnętrzne domu , fajnie by było jakbym mógł otworzyć rówież bramę wjazdową i garażową bez dotykania telefonu czy pilota
Sonof gate ZIBI - sterowanie głosem
-
dydyrydy
Jeszcze bramy nie są dostępne w asystencie google.
-
klew
- Has thanked: 134 times
- Been thanked: 137 times
To nie jest kwestia softu na urządzeniu wykonawczym, tylko integracji serwera Supli z googlem.
Jak pojawi się wsparcie dla bram, to powinno być dostępne na wszystkich urządzeniach wykonawczych, które mają funkcję otwierania bramy.
Jak pojawi się wsparcie dla bram, to powinno być dostępne na wszystkich urządzeniach wykonawczych, które mają funkcję otwierania bramy.
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
ameno25
Widziałem na YT jak ktoś użył jakiegos programu automate i sterował głosem bramą
-
Alpines
Dla SBW- 02 dziala - brama wjazdowa OK
NIestety dla Sonoff garazowych nie działa - chyba ze ja cos źle robie - lecz ten sam klucz dodawania urzadzenia jak SBW nie zadzialał w przypadku Sonoff'a
NIestety dla Sonoff garazowych nie działa - chyba ze ja cos źle robie - lecz ten sam klucz dodawania urzadzenia jak SBW nie zadzialał w przypadku Sonoff'a
-
MadOnion78
Garażowa i wjazdowa - dwie inne ; )
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01