Witam
Proszę o pomoc
Czy brama beninca bull 424 esa będzie współpracować z sterownikiem SBW-02 ?
Jak tak to proszę o wyjaśnienie jak podpiąć
Dziękuję
Brama beninca cp.core-bull 5 połączenie z SBW -02
-
defi4
Last edited by defi4 on Wed Aug 19, 2020 8:32 am, edited 1 time in total.
-
defi4
Dziękuję bardzo, jutro będę próbował dam znać jak poszło!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
defi4
Witam ponownie
Myślałem że będzie to prostsze ale jako osoba nie znająca się na elektryce a większość elektryków na wakacjach lub nie maja czasu myślałem ze sam dam rade ale niestety rozkręciłem napęd a tam nic nie jest podpisane i bądź tu mądry gdzie jest
+24V
-24V
+COM
P.P.
AUX1 z jednej strony +24V druga strona do IN1
załączyłem zdjęcie napędu jeżeli jest ktoś w stanie zaznaczyć co podpiąć do czego to będę bardzo wdzięczny
Dziekuję z góry
Myślałem że będzie to prostsze ale jako osoba nie znająca się na elektryce a większość elektryków na wakacjach lub nie maja czasu myślałem ze sam dam rade ale niestety rozkręciłem napęd a tam nic nie jest podpisane i bądź tu mądry gdzie jest
+24V
-24V
+COM
P.P.
AUX1 z jednej strony +24V druga strona do IN1
załączyłem zdjęcie napędu jeżeli jest ktoś w stanie zaznaczyć co podpiąć do czego to będę bardzo wdzięczny
Dziekuję z góry
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Weź wydrukuj sobie dokumentację do tego sterownika lub otwórz instrukcję montażu jak masz. Tam są opisane wszystkie złącza i ja się tym sugerowałem.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
defi4
No Panowie zrobiliście na mnie wrażenie widać ze nie da się was oszukać wiedza jest!
Pobiegłem do bramy sprawdziłem i faktycznie jest to inny model niż napisałem a sugerowałem się obudową i na tej podstawie napisałem model a one wszystkie okazuje się że są podobne!
Mój model to beninca cp.core-bull 5w
Przepraszam że was wprowadziłem w błąd!
Tytuł poprawiłem.
Pozdrawiam
Znalazłem w internecie schemat który wydaje mi się odpowiada mojemu modelowi zrobiłem zdjęcie które wam wysyłam ,gdy by miał ktoś chwilkę niech mi napisze co z czym złączyć
Pobiegłem do bramy sprawdziłem i faktycznie jest to inny model niż napisałem a sugerowałem się obudową i na tej podstawie napisałem model a one wszystkie okazuje się że są podobne!
Mój model to beninca cp.core-bull 5w
Przepraszam że was wprowadziłem w błąd!
Tytuł poprawiłem.
Pozdrawiam
Znalazłem w internecie schemat który wydaje mi się odpowiada mojemu modelowi zrobiłem zdjęcie które wam wysyłam ,gdy by miał ktoś chwilkę niech mi napisze co z czym złączyć
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Właściwa instrukcja do Twojej centralki sterującej: https://beninca.pl/wp-content/uploads/2 ... 78R0-1.pdf
A1 - 24V
A2 - 24V
11 - COM
14 - P.P.
A1 - 24V
A2 - 24V
11 - COM
14 - P.P.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
defi4
Dziękuję bardzo
Mam nadzieje ze już ostatni raz głowę zawracam dla pewności spytam czy to tak ma być podłączone żeby nie spalić urządzenia?
Mam nadzieje ze już ostatni raz głowę zawracam dla pewności spytam czy to tak ma być podłączone żeby nie spalić urządzenia?