Nie wiem czy u kogoś też są takie akcje, ale u mnie zdążyło się to już kilka razy. I dzisiaj dopiero skumałem kiedy to się dzieje.
Po wejściu na forum przeglądam nieprzeczytane posty. Dziś miałem kilkadziesiąt do przeczytania, przejrzałem dwa i zamknąłem przeglądarkę. Dla ścisłości to firefox na telefonie, ale pewnie nie ma to znaczenia. Po dwóch godzinach wszedłem ponownie i widzę tylko dwa posty. Godziny postów są po mojej ostatniej wizycie na forum.
Dlaczego zostały oznaczone jako przeczytane?
Forum - dziwna akcja z postami
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Mi się to nigdy nie zdarzyło. A Forum czytam na smartfonie (Edge) i na dwóch (czasem trzech) komputerach (Edge, Firefox).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Lucas
Ja mam wrażenie, że nie powiadamia mnie o wszystkim co sie dzieje, tylko głównie o nowych postach i tam gdzie sam brałem udział. Ale pewnie tak to ma działać. Ostatnio forum czytam hurtem, bo nie zawsze mam możliwości wchodzenia codziennie i wydaje mi się, że dużo rzeczy mi umyka 
Przeglądam aktywne tematy i np to
viewtopic.php?f=6&t=7068
mi umknęło, cała dyskusja. Generalnie ta dziwna akcja, wystąpiła u mnie conajmniej trzy razy na przestrzeni ostatniego tygodnia.
Dzisiaj kilka razy zaglądałem i żadnych anomali poki co nie dostrzegłem
viewtopic.php?f=6&t=7068
mi umknęło, cała dyskusja. Generalnie ta dziwna akcja, wystąpiła u mnie conajmniej trzy razy na przestrzeni ostatniego tygodnia.
Dzisiaj kilka razy zaglądałem i żadnych anomali poki co nie dostrzegłem
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
Chciałbym zapytać czy dołożenie pewnej informacji wyświetlanej w przeglądarce było by warte zachodu.
Chodzi np o zakładkę "Aktywne tematy" ale inne też. Gdyby oprócz nazwy tematu wyświetlało jeszcze z jakiego działu jest temat... Ostatnio zauważyłem kilka tematów które są często czytane przez użytkowników forum a są o takiej samej lub bardzo podobnej nazwie. Np "Wersja 24.03.02. czy Wersja 24.03.01 Wiadomo o co chodzi bo dodane teraz literki I i A . Ale wcześniej nie było. Są też inne tematy o bardzo podobnych nazwach lub może i takich samych. Trzeba wejść w temat i dopiero wtedy wiemy że jesteśmy np nie w tym co nas interesuje. Oczywiście nie jest to coś co uniemożliwia korzystanie, ale jeśli dało by się to zmienić niewielkim nakładem pracy... Zazwyczaj na forach w historii aktywności taka informacja widnieje przy nazwie tematu.
Chodzi np o zakładkę "Aktywne tematy" ale inne też. Gdyby oprócz nazwy tematu wyświetlało jeszcze z jakiego działu jest temat... Ostatnio zauważyłem kilka tematów które są często czytane przez użytkowników forum a są o takiej samej lub bardzo podobnej nazwie. Np "Wersja 24.03.02. czy Wersja 24.03.01 Wiadomo o co chodzi bo dodane teraz literki I i A . Ale wcześniej nie było. Są też inne tematy o bardzo podobnych nazwach lub może i takich samych. Trzeba wejść w temat i dopiero wtedy wiemy że jesteśmy np nie w tym co nas interesuje. Oczywiście nie jest to coś co uniemożliwia korzystanie, ale jeśli dało by się to zmienić niewielkim nakładem pracy... Zazwyczaj na forach w historii aktywności taka informacja widnieje przy nazwie tematu.