ZAMEL ROW-01

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9352
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz sty 22, 2017 4:32 pm

Darek pisze:
pn sty 16, 2017 6:01 pm
nowy1 pisze:
besix pisze:Ja znalazłem babolca i ciekawe czy to ten sam co znalazł Zybi
Podłączcie dwa przyciski w trybie switch
Na jednym wszystko ok
Miga
Jak często dochodzi u Ciebie do mignięć ?

Problem udało mi się odtworzyć choć u mnie występuje stosunkowo rzadko, raz na kilkanaście załączeń.
Mruga wtedy raz lub dwa. Występuje tylko wtedy, gdy używam przełącznika, przy sterowaniu przez aplikację
nie udało mi się uzyskać mignięcia.

Dodatkowo wydaje mi się że wyłączenie opcji "IN1/2 Config" nieco poprawia choć nie eliminuje całkowicie.
Czy komuś jeszcze udało się wywołać ten efekt ?
Ja próbuje i nie wychodzi :/

Jeszcze jedna kwestia. Jeżeli wejście pracuje w trybie "button" to wymagany jest pewien czas przytrzymania przycisku aby nastąpiło przełączenie
przekaźnika. Czy w praktyce nie uważacie, że ten czas jest zbyt długi ? Czy może tak zostać ?
Radek
Posty: 71
Rejestracja: sob lut 13, 2016 9:26 am

pn sty 23, 2017 5:06 pm

pzygmunt pisze:
ndz sty 22, 2017 4:32 pm

Jeszcze jedna kwestia. Jeżeli wejście pracuje w trybie "button" to wymagany jest pewien czas przytrzymania przycisku aby nastąpiło przełączenie
przekaźnika. Czy w praktyce nie uważacie, że ten czas jest zbyt długi ? Czy może tak zostać ?
Jak dla mnie może być. Nie zauważyłem żadnego opóźnienia, nie muszę przytrzymywać przycisku, porostu klikam i działa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”