Robert Błaszczak wrote: Sat Sep 12, 2020 9:22 pm
Wow, super to wygląda. Świetna robota.
Po odblokowanie widoku poziomego, tego właśnie brakowało. Jak chciało się coś podejrzeć w szczegółach albo wystartować roletę to nie za bardzo było to możliwe. Na tabletach umieszczonych na ścianie można teraz śmiało przeglądać szczegóły kanałów.
Dzięki, dla mnie to jak poklepanie po plecach przez szefa banan od razu pojawił mi się na mordce i ochota na zrobienie czegoś więcej.
QLQ wrote: Sun Sep 13, 2020 3:38 pm
...
Strasznie mi przypadła ta wer do gustu i bez obrazy Przemku ale wolę ją ze względu na to, że więcej mieści się na ekranie. Taka bardziej skompresowana.
...
EDIT:
HA!! @leśny8 jesteś wielki ! wszystko śmiga
Cieszę się, że korzysta z tego ktoś więcej niż tylko ja Nie zapominajmy, że ja tu tylko wtrącam swoje 5 gorszy a apkę głównie tworzy Przemo.
SOP 2023
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party : cz->b +ila
Niezła alternatywa do publicznej apki. Gratulacje.
Jedna sugestia, bo u mnie trochę na odwrót do wszystkich - pola z wyborem urządzeń na pulpicie głównym wydają mi się za małe i samotne. Pewnie dlatego, że na tę chwilę używam supli tylko na jednym urządzeniu, więc 80% ekranu jest pusta. Pomyślałem, że oprócz alternatywnej metody wyboru wielkości "przycisków" (duże jak w oryginalnej apce, małe jak teraz w supla∞) może by dodać dynamiczne rozmiary? Chodzi mi o to, że w przypadku gdy lista urządzeń użytkownika jest większa niż powiedzmy 4 to niech rozmiar będzie pełna_dostępna_wysokość_ekranu/4, a gdy więcej niż 4 urządzenia, to wówczas już stała wysokość (obecnie zastosowana w supla∞). Możnaby też pomyśleć o ograniczeniu maksymalnym wysokości przycisku, by nie przekraczał oryginalnej wysokości z apki Zygmunta (powiedzmy dla 1-3 urządzeń max wysokość 100px na sztukę) - tak by w przypadku posiadania jednego urządzenia nie było przeskalowania informacji na przycisku.
Ot taki pomysł.
PS. Nie obraziłbym się, gdyby kod źródłowy "∞" trafił na githuba w formie forka oryginału i mógłbym sobie sam coś poćwiczyć
hanuer wrote: Fri Sep 18, 2020 5:53 pm
Świetna robota. Od dłuższego czasu używam tylko ∞ ze względu na większą ilość elementów na ekranie. Fajnie że aktualizujesz projekt.
Podpinam się pod tą opinią obiema rękami, jednocześnie bardzo dziękuję za powiecony czas i włożoną robotę.
Tylko czemu oficjalna apka nie ma takich funkcjonalności?
Oficjalna aplikacja będzie również miała takie funkcjonalności. Sama w sobie wymaga przepisania w wielu obszarach tak by można było pójść dalej. Wymaga też otestowania i wielu innych elementów, które w wersji nieoficjalnej można pominąć.
tomkowski wrote: Mon Oct 12, 2020 7:08 pm
Nooo... jest coraz lepiej;-)
Wiadomo - nadal pilotem sterować się nie da ale wygląda całkiem całkiem;-)
IMG_20201012_210311.jpg
IMG_20201012_210311.jpg
IMG_20201012_210311.jpg
I tu Cię zaskoczę...da sie pilotem sterować...ale trzeba mieć magicznego pilota (pilot magic w tv LG)
Pewnie inne marki tv mają swójj odpowiednik...