ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW LIW-01

Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 403
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

czw wrz 17, 2020 6:33 pm

Brawo Robert ;) piwko za spostrzegawczość.
A stan wodomierza określa datę montażu 😁😁 żebym się nie zastanawiał kiedy to było.
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1470
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw wrz 17, 2020 8:01 pm

Z datą montażu też super pomysł. :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 403
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

pt wrz 18, 2020 11:46 am

Porządek musi być :mrgreen:
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 403
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

sob wrz 19, 2020 7:00 pm

Dziś mnie dopadło rozłączenie licznika.
Screenshot_20200919-204019~2.png
Screenshot_20200919-204019~2.png (177.71 KiB) Przejrzano 395 razy
Moduł chodził przez kilka, kilkanaście dni bez problemu. Nic nie grzebane przy ap.
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9644
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob wrz 19, 2020 7:05 pm

To ciekawe bo zaczęło odrzucać hasło.
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 403
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

sob wrz 19, 2020 7:20 pm

No właśnie. A obok jest drugi liw i tam działa.
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9644
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob wrz 19, 2020 7:36 pm

Może ktoś postawił sieć z taką samą nazwą gdzieś obok i się jeden LIW próbował podpiąć.
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 403
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

sob wrz 19, 2020 8:02 pm

Nie, nie. Ponadto to piwnica i tam licho z zasięgiem dlatego tam mam drugiego ap.
Dziwna sytuacja.
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1310
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

sob wrz 19, 2020 9:04 pm

MadOnion78 pisze:
sob wrz 19, 2020 8:02 pm
Nie, nie. Ponadto to piwnica i tam licho z zasięgiem dlatego tam mam drugiego ap.
Dziwna sytuacja.
Czy na obu AP masz różny SSID? Jak wygląda topologia Twojej sieci? Co to za AP?
Awatar użytkownika
MadOnion78
Posty: 403
Rejestracja: ndz lis 24, 2019 3:53 pm
Lokalizacja: Głubczyce

sob wrz 19, 2020 9:17 pm

lesny8 pisze:
sob wrz 19, 2020 9:04 pm
MadOnion78 pisze:
sob wrz 19, 2020 8:02 pm
Nie, nie. Ponadto to piwnica i tam licho z zasięgiem dlatego tam mam drugiego ap.
Dziwna sytuacja.
Czy na obu AP masz różny SSID? Jak wygląda topologia Twojej sieci? Co to za AP?
Tak na obu jest inne ssid, ap ten do którego logują się liw-01 to zte czyli ten od dostawcy neta.
3x SRW-01, 3x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x MEW-01, RNW-01 ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowości”