VARILIGHT V-Pro Smart - zaproszenie do testów
-
dziekan90
Chętnie bym zamienił obecny ściemniacz obrotowy Legrand Sistena na ten inteligentny. Zgłaszam się na ochotnika. 
-
I_TOMEK_I
Czy oprócz obciążenia typowo rezystancyjnego jak tradycyjne żarówki i w formie elektroniki przy zasilaniu stabilizowanym prądem (ledy), ściemniacz będzie prawidłowo regulował obrotami małych "tradycyjnych" silniczków indukcyjnych ?
Miałbym pewnie zbyt na tego typu rozwiązania ... Muszę poczytać na spokojnie dane z linków ....
Ewentualne próbki do przetestowania praktycznie mile widziane ... tym bardziej że temat obsługi urządzeń przez standard Supli będzie u nas na topie przez jakiś czas ... Mamy sporo potrzeb .....
Miałbym pewnie zbyt na tego typu rozwiązania ... Muszę poczytać na spokojnie dane z linków ....
Ewentualne próbki do przetestowania praktycznie mile widziane ... tym bardziej że temat obsługi urządzeń przez standard Supli będzie u nas na topie przez jakiś czas ... Mamy sporo potrzeb .....
-
iborkim
Witam
Zgłaszam się do testów
Zgłaszam się do testów
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2024
-
Varilight_MB
Cześć,
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż tak dużego zainteresowania nasza akcja testowa
Z tego miejsca chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za wyrażenie chęci wzięcia udziału w testach.
Jeszcze w tym tygodniu skontaktuje się z osobami wylosowanymi spośród chętnych w celu ustalenia szczegółów tj wykończenia, danych do wysyłki etc.
Pozdrawiam
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się aż tak dużego zainteresowania nasza akcja testowa
Z tego miejsca chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za wyrażenie chęci wzięcia udziału w testach.
Jeszcze w tym tygodniu skontaktuje się z osobami wylosowanymi spośród chętnych w celu ustalenia szczegółów tj wykończenia, danych do wysyłki etc.
Pozdrawiam
Varilight Technical
-
Albert
I jeszcze jaaaa

Edit. Chyba za późno
Edit. Chyba za późno
-
Varilight_MB
Cześć,
Poniżej znajduje się lista 10 osób, które wylosowałem spośród 64 zgłoszeń:
jaku2k
PuteR
pirat
tgaweda
Dawid84
bicker
QLQ
Taziff
wojtas567
michael
Jutro podeśle wiadomość na PW ze szczegółami jak już pisałem w poprzednim poście.
------
Co do samego losowania, odbyło się ono na terenie UK w następujący sposób:
Spisałem nicki z postów do pliku txt, wkleiłem na stronce do losowań, wykluczyłem powtórzenia losu i za jej pomocą wylosowałem 10 osób.
Poniżej link z zapisem przebiegu dla wnikliwych :
https://drive.google.com/file/d/1VkHPNd ... sp=sharing
Jeszcze raz dzięki wszystkim za zainteresowanie
.
Poniżej znajduje się lista 10 osób, które wylosowałem spośród 64 zgłoszeń:
jaku2k
PuteR
pirat
tgaweda
Dawid84
bicker
QLQ
Taziff
wojtas567
michael
Jutro podeśle wiadomość na PW ze szczegółami jak już pisałem w poprzednim poście.
------
Co do samego losowania, odbyło się ono na terenie UK w następujący sposób:
Spisałem nicki z postów do pliku txt, wkleiłem na stronce do losowań, wykluczyłem powtórzenia losu i za jej pomocą wylosowałem 10 osób.
Poniżej link z zapisem przebiegu dla wnikliwych :
https://drive.google.com/file/d/1VkHPNd ... sp=sharing
Jeszcze raz dzięki wszystkim za zainteresowanie
.
Varilight Technical
-
QLQ
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....