Adres serwera nie został znaleziony

Patryk
Posty: 989
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

ndz paź 11, 2020 6:14 pm

Po naciśnięciu "SAVE" lub po zakończeniu dodawania przez kreatora RESTARTUJESZ moduł ???
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

ndz paź 11, 2020 6:20 pm

Nie nie robie tego przed dodaniem od nowa to restartuje ale nie wiedziałem że po dodaniu też trzeba
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9617
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz paź 11, 2020 6:37 pm

Patryk pisze:
ndz paź 11, 2020 6:14 pm
Po naciśnięciu "SAVE" lub po zakończeniu dodawania przez kreatora RESTARTUJESZ moduł ???
Kreator sam restartuje moduł.
Manualnie trzeba zrobić restart tylko gdy konfigurację wprowadza się za pomocą 192.168.4.1
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9617
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz paź 11, 2020 6:38 pm

Sprawdź co jest na 192.168.4.1 czy dane są poprawnie uzupełnione.
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

ndz paź 11, 2020 6:43 pm

A o co chodzi z tym LAST STATE: bo nic nie wyświetla po zrobieniu SAVE
Patryk
Posty: 989
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

ndz paź 11, 2020 7:04 pm

Po naciśnięciu "save" i zresetowaniu modułu trzeba jeszcze raz wejść w tryb konfiguracji np:  przez naciśnięcie tego czarnego "guziczka" w module  ( aż dioda zacznie szybko migać), połączyć z modułem przez adres http://192.168.4.1
I wtedy w LAST STATE powinno "już coś być".
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

ndz paź 11, 2020 8:30 pm

Ja się poddaje chyba jescze kiedy się pomęczę nad zmianą na stary router choć pierwszej młodości to nie jest, a obecnie mam taki
Załączniki
20201011_222323.jpg
20201011_222323.jpg (2.63 MiB) Przejrzano 215 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9617
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz paź 11, 2020 8:47 pm

Otwórz jeszcze raz stronę 182.168.4.1 i wyślij zrzut ekranu z nagłówka.
damik1989
Posty: 31
Rejestracja: czw paź 08, 2020 9:48 am

pn paź 12, 2020 7:33 am

182.168.4.1 ten adres w ogóle nie chce mi się połączyć
Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer 182.168.4.1 zbyt długo nie odpowiada.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub przeciążona. Spróbuj ponownie za pewien czas.
Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Awatar użytkownika
Ernest
Posty: 192
Rejestracja: wt paź 04, 2016 6:37 am

pn paź 12, 2020 7:35 am

pzygmunt pisze:
ndz paź 11, 2020 8:47 pm
Otwórz jeszcze raz stronę 182.168.4.1 i wyślij zrzut ekranu z nagłówka.
192.168.4.1
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”