Mogę przyłączyć się do koncertu życzeń? Wirtualne przełączniki są możliwe?Espablo pisze: ↑śr paź 28, 2020 11:00 amtu jest lista planowanych dodatków
https://github.com/Espablo/GUI-Generic/issues
Z góry dziękuję.
Mogę przyłączyć się do koncertu życzeń? Wirtualne przełączniki są możliwe?Espablo pisze: ↑śr paź 28, 2020 11:00 amtu jest lista planowanych dodatków
https://github.com/Espablo/GUI-Generic/issues
A co one by miały robić?uchnast.michal pisze: ↑śr paź 28, 2020 12:30 pmMogę przyłączyć się do koncertu życzeń? Wirtualne przełączniki są możliwe?
Z góry dziękuję.
Z reguły służa za dodatkowe parametry do skryptów fraczakrycha88 pisze: ↑śr paź 28, 2020 12:36 pmA co one by miały robić?uchnast.michal pisze: ↑śr paź 28, 2020 12:30 pmMogę przyłączyć się do koncertu życzeń? Wirtualne przełączniki są możliwe?
Z góry dziękuję.
Tak właśnie chcę je wykorzystać. Wiem, ze masz taki bin ale ekstra moduł byłby potrzebny. Szkoda, ze na raspberry nie ma wirtualnych:(klew pisze: ↑śr paź 28, 2020 12:39 pmZ reguły służa za dodatkowe parametry do skryptów fraczakrycha88 pisze: ↑śr paź 28, 2020 12:36 pmA co one by miały robić?uchnast.michal pisze: ↑śr paź 28, 2020 12:30 pmMogę przyłączyć się do koncertu życzeń? Wirtualne przełączniki są możliwe?
Z góry dziękuję.![]()
Zachowanie identyczne na tym nowym. Restart czyści ustawienia. Na GPIO0 daję Button ale nawet gdy skonfigurowałem tylko sensor to efekt jak poprzednio.krycha88 pisze: ↑wt paź 27, 2020 3:59 pmCzy ustawiłeś coś pod GIPO0? Podejrzewam jedną rzecz ale to nie związane z moimi zmianami, zobacz na tym sofcie.dzikusk pisze: ↑wt paź 27, 2020 1:36 pmPo wgraniu bin z załącznika znalazłem takie błedy na Basic SV: po każdym zapisie czegokolwiek w USTAWIENIE URZĄDZENIA nastepuje jakby zapis ale moduł się restartuje i nie wraca żadna strona. Dobrze jakby wracało do ostatniej. Potem gdy wszystko wpisałem w ustawieniach wróciłem do menu głownego i wspsałem dane do cloudai zapis. Sytuacja jak wyżej. Odświeżyłem i potem dałem RESTART. Niestety moduł nadal rozgłasza swoją siec, w cloud nic się nie zarejestrowało a strona konfiguracyjna jest niewypełniona podobnie jak USTAWIENIA URZĄDZENIA - tam jest czysto. Wygląda jakby restart czyścił wszystko.
może robisz podwójny restart urządzenia w ciągu 5s innych pomysłów nie mam.
jakiego masz tego sonoffa i dokładnie jaki to czujnik bo może to nie jest SI7021 a jakiś zwykły AM2301
Ten czujnik nie zadziała Ci bo w sonoffie są na jednym przewodzie a nie na i2c .