Wystarczyło napisać: na ten moment soft tego nie wspiera i jest/nie jest to obecnie planowane. Opis czytamEspablo wrote: Tue Nov 10, 2020 10:15 pmW 1 poście tego tematu jest opis. Wydaje mi się, że zrobiłem go czytelnie i zrozumiale dla każdego. Jeżeli czegoś tam nie ma tzn, że tego nie ma w tym sofcie. Nie zamieszczam w opisie tego czego nie obsługuje i czego nie da się zrobić. Robi się to już męczące i zniechęcające. Ktoś zadaje pytanie, na które odpowiedź jest w opisie. Ja to traktuję jako brak szacunku dla mnie i kolegów z forum, którzy pracują nad ulepszeniem tego (ale i innych) firmware bo nie czytają opisu lub czytają bez zrozumienia. W opisie jest także link do tego co jest planowane.lukasz.hary wrote: Tue Nov 10, 2020 9:43 pm W 1 poście tego wątku o tym sofcie?, czy w1 moim poście? W pierwszym poście o tym sofcie nie znalazłem opisu o współpracy z OLED ( chyba że nie umiem szukać ) Czy mogę prosić o precyzyjniejsze wskazanie drogi?
Dokładnie chciałbym osiągnąć taki efekt: https://www.youtube.com/watch?v=hiCv7n-p6Es&t=2s
I źle odczytujesz "brak szacunku"
Brak szacunku to też moim zdaniem odpowiedz jak ktoś Cię pyta na drodze "jak dojadę do ...- a ty odpowiadasz znajd sobie na mapie... "