SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
-
slawek
Tego mi było trzeba
leśny8 - jesteś debeściak...
leśny8 - jesteś debeściak...
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a my nie wiemy dlaczego
My łączymy teorię z praktyką czyli nic nie działa i nikt nie wie dlaczego
Na początku nie czułem żeby było mi to aż tak bardzo potrzebne, ale im więcej znajomych zarażam Suplą tym bardziej mi się to przydaje 
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
slawek
Właśnie do tego samego jest mi to przydatne... 
Taka zdalna pomoc na początku przygody, mam już wszystkie alternatywne apki w użyciu - a ta daje mi nowe możliwości
Taka zdalna pomoc na początku przygody, mam już wszystkie alternatywne apki w użyciu - a ta daje mi nowe możliwości
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy i nic nie działa
-
QLQ
Ja bym jeszcze wprowadził blokadę obrotu ekranu. Jak czasem chcę otworzyć domofon wracając że spaceru z kundlem to mam ochotę piz@#$$ć telem o polbruk bo mi się odwraca ekran.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
Nie jesteście Panowie jedyni z taką potrzebą. Będzie taka możliwość. Mam to wpisane na listę życzeńpatryk051185 wrote: Fri Nov 20, 2020 8:05 pmJa również jestem za możliwością włączenia blokady obrotu...
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
MadOnion78
No to dajesz - Black Friday niebawemlesny8 wrote: Fri Nov 20, 2020 11:39 pm Nie jesteście Panowie jedyni z taką potrzebą. Będzie taka możliwość. Mam to wpisane na listę życzeń![]()
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
uchnast.michal
- Has thanked: 7 times
@lesny8, jest szansa na uruchomianie Twojej wersji apki na androidzie 4.4.2? Mam starszy tablet, który idealnie nadaje się do termostatu, stanu urządzeń itp. ale SUPLI∞ niestety nie da się zainstalować:(
Przy okazji mam propozycję, dodania ikonki zwiń/rozwiń wszystkie lokalizacje. Często mam tak, że odsłonię dużo lokalizacji i długo trzeba szukać tego właściwego kanału. Z góry dzięki za odp.
Przy okazji mam propozycję, dodania ikonki zwiń/rozwiń wszystkie lokalizacje. Często mam tak, że odsłonię dużo lokalizacji i długo trzeba szukać tego właściwego kanału. Z góry dzięki za odp.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.