właśnie to poprawiłem - sprawdź teraz
@Goral64 w pliku GUI-Generic_Config.h odznacz sobie tylko co chcesz mieć w kompilacji. Zmieniłem na tak jak było poprzednio - będzie prościej.
GUI Generic
-
Espablo
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
Patryk
Nie wiem, czy jeszcze robię coś nie tak, ale nie mogę wejść w tryb konfiguracji przyciskiem.
Nie ważne, czy wybiorę 10x, czy 5sek.
Po IP mogę.
( Testowane na Sonoff Basic ).
Nie ważne, czy wybiorę 10x, czy 5sek.
Po IP mogę.
( Testowane na Sonoff Basic ).
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Spoko, mi tamten config nie przeszkadzał, ogarnąłem goEspablo wrote: Thu Nov 19, 2020 10:50 am właśnie to poprawiłem - sprawdź teraz
@Goral64 w pliku GUI-Generic_Config.h odznacz sobie tylko co chcesz mieć w kompilacji. Zmieniłem na tak jak było poprzednio - będzie prościej.
Po prostu nie pojawiały się dane konfiguracji na stronce licznika.
Po Twojej poprawce też się nie pojawiły bo jeszcze brakuje tutaj warunku z licznikiem .
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
Espablo
poprawione
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
Espablo
nie mam pojęcia

-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Chyba chodzi o limit czasu próbkowania, czyli co ile licznik ma sprawdzać stan pinu pomiarowego. W takim razie brakuje jeszcze w konfiguracji możliwości włączenia pull-up dla tego pina oraz rodzaj wyzwalania policzenia impulsu, czy zboczem narastającym czy opadającym.Espablo wrote: Thu Nov 19, 2020 11:54 am nie mam pojęciamoje tłumaczenie może być błędne ale w przykładzie jest to opisane debounce timeout i nie wiem do czego służy
Ale chyba jest potrzebne
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026