Witam
Pojawił się problem z automatycznym przedłużaczem PNW-01. Nagle się rozłączył i nie można go już podłączyć. Resetowałem go kilkukrotnie i instalowałem na nowo i nic. Instalacja przechodzi bez problemu zarówno automatyczna jak i ta z witryny 192.168.4.1 pokazuje się informacja, że urządzenie zostało dodane, jednak nie widać go ani w aplikacji, ani na stronie. Po instalacji lampka mruga, a nie powinna się palić na stałe?
PNW-01 Problem z choinką :-)
-
Bulion76
Jak się podłączy do chmury przez Wifi po poprawnej konfiguracji to powinien się świecić
szybkie mruganie - tryb dodawana/konfiguracji
wolne mruganie podłączanie do wifi
1 .Szybko czy wolno mruga?
2. podałeś sieć 2G?
3. Przełącz go w konfigurację, podłącz się przez stronę zobacz pole Last State - będziesz tam miał informację co się dzieje
Pozdrawiam
ŁS
szybkie mruganie - tryb dodawana/konfiguracji
wolne mruganie podłączanie do wifi
1 .Szybko czy wolno mruga?
2. podałeś sieć 2G?
3. Przełącz go w konfigurację, podłącz się przez stronę zobacz pole Last State - będziesz tam miał informację co się dzieje
Pozdrawiam
ŁS
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
64 Urządzenia SUPLA , a w planach kolejne.
64 Urządzenia SUPLA , a w planach kolejne.
-
Mike
Mruga wolno, podałem sieć 2G. Sieć nie znaleziona. Czy wielkość liter w nazwie sieci WiFi ma znaczenie?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Patryk
Tak.
Ps.
1.Jak wprowadzasz "dane" ręcznie zwróć uwagę, czy czasem na końcu nie "dodaje" się spacja. Bo wtedy moduł się też nie połączy.
2. Podajesz nazwę i hasło do sieci 2,4GHz ?
3. Jak jesteś w trybie konfiguracji zaznacz opcję aktualizacji firmware.
4. Spróbuj wyłączyć w routerze sieć 5GHz.
PS2.
SSID Not Found znaczy, że moduł nie znalazł nazwy takiej sieci lub jest błędne hasło.
-
Patryk
-
Mike
Tak podaje wszystkie dane do sieci 2.4Gh. Router TPlink. Miałem kiedyś Tende ale zmieniłem właśnie ze względu na Suplę.
Błędem okazało się kopiowanie nazwy sieci WiFi i wklejanie je ze spacją na końcu. Przepraszam za zamieszanie.
Jednak jeżeli Supla nie działa to na 90% błąd leży po stronie użytkownika
Błędem okazało się kopiowanie nazwy sieci WiFi i wklejanie je ze spacją na końcu. Przepraszam za zamieszanie.
Jednak jeżeli Supla nie działa to na 90% błąd leży po stronie użytkownika